менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Підключення до Інтернету не працює - Xbox 360 настройка

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 23:13
Нові члени групи

Default Підключення до Інтернету не працює - Xbox 360 настройка

Добре. Я побіг Ethernet шнур через мій горище і в моїй кімнаті моєї Xbox 360. Xbox не приймає форму сигналу шнура. він підключений через перемикач Ethernet NETGEAR і зелене світло блимає Normaly назавжди тільки блимає приблизно одну секунду потім йде протягом двох секунд, потім повертає назад. Коли я підключіть його до комп'ютера з Windows XP на повідомлення каже, що я практично не мають connectivty. Я також спробував resesting маршрутизатор і використовувати різні шнур (differernt Шнур прекрасно працює). Справа в тому, ми перерізали дріт, оскільки воно було 250 футів, і я тільки необхідні близько 100 або близько того і ми встановили нові речі на кінці. ми зробили, щоб вони були в правильному порядку (вони пішли коричневий, коричневий білий, зелений, зелений білі, сині, синьо-білий і оранжевий, оранжево-білий), але до цих пір дротом все змішалося. Є що-небудь, що можна було б неправильним з дротом чи це Ethernet. Та й коли кабель підключений до комп'ютера зелене світло мигає постійно.
Old 21 червня 2009, 12:56
Нові члени групи

Default Підключення до Інтернету не працює - Xbox 360 настройка

Якщо різні Шнур прекрасно працює, то проблема повинна бути шнур. Шнур тебе може бути кросовер шнура (дуже довгих часто), тому навіть якщо ви зв'язали його однаково середнім два дроти можуть бути переплутані. Або це, або ж ви припустилися помилки в організації проводів або гофровану кінці його погано.

Bottom лінію, шнур і з вини, або придбати нову або відновити одне у вас є.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нова установка і звук не працює (всі встановлені драйвери) Шахід Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 26 червня 2009 09:42
З'єднання Ethernet - порти на ПК не рабочий Poeticsoul44 Мережа, Модеми & VoIP 1 20 лютого 2009 05:04
Remote Desktop Connection не працює HelpohHelp Мережа, Модеми & VoIP 4 25 січня 2009 15:12
USB-підключення не працює. РКК " Операційні системи Windows 7 3 лютого 2008 02:04
Xbox + PC проб зв'язку merton123 Мережа, Модеми & VoIP 2 17 січня 2008 19:13
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.