![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре. Я побіг Ethernet шнур через мій горище і в моїй кімнаті моєї Xbox 360. Xbox не приймає форму сигналу шнура. він підключений через перемикач Ethernet NETGEAR і зелене світло блимає Normaly назавжди тільки блимає приблизно одну секунду потім йде протягом двох секунд, потім повертає назад. Коли я підключіть його до комп'ютера з Windows XP на повідомлення каже, що я практично не мають connectivty. Я також спробував resesting маршрутизатор і використовувати різні шнур (differernt Шнур прекрасно працює). Справа в тому, ми перерізали дріт, оскільки воно було 250 футів, і я тільки необхідні близько 100 або близько того і ми встановили нові речі на кінці. ми зробили, щоб вони були в правильному порядку (вони пішли коричневий, коричневий білий, зелений, зелений білі, сині, синьо-білий і оранжевий, оранжево-білий), але до цих пір дротом все змішалося. Є що-небудь, що можна було б неправильним з дротом чи це Ethernet. Та й коли кабель підключений до комп'ютера зелене світло мигає постійно. |
|
| |||
| |||
| Якщо різні Шнур прекрасно працює, то проблема повинна бути шнур. Шнур тебе може бути кросовер шнура (дуже довгих часто), тому навіть якщо ви зв'язали його однаково середнім два дроти можуть бути переплутані. Або це, або ж ви припустилися помилки в організації проводів або гофровану кінці його погано. Bottom лінію, шнур і з вини, або придбати нову або відновити одне у вас є. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова установка і звук не працює (всі встановлені драйвери) | Шахід | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 26 червня 2009 09:42 |
| З'єднання Ethernet - порти на ПК не рабочий | Poeticsoul44 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 20 лютого 2009 05:04 |
| Remote Desktop Connection не працює | HelpohHelp | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 25 січня 2009 15:12 |
| USB-підключення не працює. | РКК " | Операційні системи Windows | 7 | 3 лютого 2008 02:04 |
| Xbox + PC проб зв'язку | merton123 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 17 січня 2008 19:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |