![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
моята интернет връзка, създаден е така
--------------- Wired ---------------------------------- ----- Безжичен Xbox 360 ---------- --- Belkin FD92304 Router ------------------ USB Dongle , когато да си интернет връзка онлайн е наред работи почти през цялото време при максимална скорост, но когато започна да ми бр интернет връзка, няма да започнат от себе си, дори все Айв Казах го. Трябва да се зареди до говоря говоря assisst и иди диагностична програма. отивам толкова далеч през това и то се свързва с интернет, до края той се опитва да създаде прозорците безжични управител и го пита за моето dongles SSID или да изберете от списъка Dongle затова изберете Dongle, но това все още не нищо, защото той казва, че не могат да намерят SSID или нещо такова. Някой да има belkin система, която може да ми помогне? Ако не разбирате какво Im казва, че можете да публикувате снимки просто ми кажи. THANKS предварително. |
|
|
|||
|
|||
|
IV просто ми проверяват настройките на рутера и открих, че Im използвате динамичен IP връзка, която е най-вече за кабелна връзка, но аз DONT имат кабел. трябва да се използва PPPoE?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да ви трябва, имам belkin рутер и имам мое, определени за тази чрез ADSL връзка
|
|||
|
|||
![]() промяна, така че да PPPoE? ми рутер е ADSL чрез отделен модем. |
|
|
|||
|
|||
|
Не сте сигурни дали вашата използвайки отделен модем, мината е ADSL модем маршрутизатор
|
|
|
|||
|
|||
|
ОК Тай, че се опитвате Както нула, вече ще помогне да се оценявам.
|
|
|
|||
|
|||
|
Някой
|