![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| moje internetové připojení je nastavit takhle --------------- Drátové ---------------------------------- ----- Wireless Xbox 360 ---------- --- Belkin FD92304 Router ------------------ USB dongle Když jsem si moje internetové připojení je zde funguje téměř po celou dobu při maximální rychlosti, ale i při spuštění počítače s připojením na internet nebude začít sama o sobě ještě ThO IVE oznámili to. Musím nahrát až talk talk assisst a jít diagnostický program. i tak daleko v tomto a připojení k internetu, ke konci se snaží nastavit na okna Wireless Manager a ptá se na můj dongles SSID nebo vybrat ze seznamu dongle tak i vybrat dongle, ale to stále ještě nic, protože říká, že nemůže najít SSID, nebo tak něco. nemá někdo mít Belkin systém, který by mohl pomoci já? Pokud nebudete rozumět tomu, co im říkal, mohu post pics dejte mi vědět. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| iv právě kontroluje můj router nastavení a já zjistil, že im pomocí dynamické IP připojení, která je většinou pro kabelové připojení, ale i dont mít kabel. by měly být i pomocí PPPoE? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, měli byste, mám Belkin router a mám nastaveno na mé, že prostřednictvím ADSL připojení
| |||
| |||
![]() změnit tak, že na PPPoE? můj router je ADSL přes samostatný modem. |
|
| |||
| |||
| Nevíte-li vaše použití samostatného modemu, dole je router ADSL modem |
|
| |||
| |||
| ok ty za snahu stejně nula, už pomoci by ocenili. |
|