μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Προβλήματα σύνδεσης στο Internet

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 09:06
Μέλος Ομάδα

σύνδεση στο internet μου δημιουργήσει είναι σαν αυτό
--------------- Wired ---------------------------------- ----- Wireless
Xbox 360 ---------- --- Belkin FD92304 Router ------------------ USB dongle

Όταν έχω σε απευθείας σύνδεση στο internet μου είναι το πρόστιμο εργασιών σχεδόν όλο το χρόνο με τη μέγιστη ταχύτητα αλλά όταν ξεκινήσει το pc μου σύνδεση στο internet δεν θα ξεκινήσει από μόνο του, ακόμη και tho ive να πει. Πρέπει να τοποθετήσετε έως μιλήσει assisst μιλήσουμε και πηγαίνετε διαγνωστικό πρόγραμμα. i πάει μέχρι στιγμής, μέσω αυτού και θα συνδέεται με το διαδίκτυο, κοντά στο τέλος προσπαθεί να δημιουργήσει τα παράθυρα Wireless Manager και ζητά για dongles μου SSID ή για να επιλέξετε το dongle από έναν κατάλογο, ώστε να επιλέξω το dongle, αλλά αυτό εξακολουθεί να κάνει γιατί τίποτα δεν λέει ότι δεν μπορείτε να βρείτε SSID ή κάτι τέτοιο. Πιστεύει κανείς έχει Belkin σύστημα που θα μπορούσε να με βοηθήσει;

Αν δεν καταλαβαίνετε τι im λέει, εγώ μπορώ μετά pics μόνο επιτρέψτε μου να ξέρω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 10:01
Μέλος Ομάδα

iv ελέγχεται μόνο ρυθμίσεις του router μου και μου διαπίστωσε ότι im χρησιμοποιώντας μια σύνδεση Δυναμικού IP η οποία είναι ως επί το πλείστον για μια σύνδεση με καλώδιο, αλλά i dont έχουν καλώδιο. πρέπει να είμαι με PPPoE;
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 10:08
Ομάδα Δωρητών

Ναι θα πρέπει, έχω ένα belkin router και έχω δικό μου που σε ότι μέσω ADSL σύνδεση

Το σύστημά μου: --

Processor (s):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
Μνήμες:
2 GIG DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Realtek High Definition Εποχούμενες
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Υπόθεση / PSU:
Υπόθεση επώνυμων και PSU @ 500 βατ
Ψύξη:
ΥΛΙΚΟΥ
Network / Internet:
Realtek PCI-E γιγαμπάιτ NIC
Monitor (ες):
19 "LCD 15 ιντσών και LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 10:12
Μέλος Ομάδα

ώστε να αλλάξει αυτό PPPoE;
router μου είναι ADSL μέσω ενός ξεχωριστού μόντεμ.
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 15:15
Ομάδα Δωρητών

δεν είναι σίγουρος αν σας χρησιμοποιώντας ένα ξεχωριστό μόντεμ, η δική μου είναι το ADSL Router modem
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 04:14
Μέλος Ομάδα

ok ty για την προσπάθεια ούτως ή άλλως το μηδέν, πλέον βοήθεια θα εκτιμηθεί.
Old 21 Γενάρη 2008, 06:38
Μέλος Ομάδα

ANYBODY
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.