![]() |
|
| |||
| |||
| σύνδεση στο internet μου δημιουργήσει είναι σαν αυτό --------------- Wired ---------------------------------- ----- Wireless Xbox 360 ---------- --- Belkin FD92304 Router ------------------ USB dongle Όταν έχω σε απευθείας σύνδεση στο internet μου είναι το πρόστιμο εργασιών σχεδόν όλο το χρόνο με τη μέγιστη ταχύτητα αλλά όταν ξεκινήσει το pc μου σύνδεση στο internet δεν θα ξεκινήσει από μόνο του, ακόμη και tho ive να πει. Πρέπει να τοποθετήσετε έως μιλήσει assisst μιλήσουμε και πηγαίνετε διαγνωστικό πρόγραμμα. i πάει μέχρι στιγμής, μέσω αυτού και θα συνδέεται με το διαδίκτυο, κοντά στο τέλος προσπαθεί να δημιουργήσει τα παράθυρα Wireless Manager και ζητά για dongles μου SSID ή για να επιλέξετε το dongle από έναν κατάλογο, ώστε να επιλέξω το dongle, αλλά αυτό εξακολουθεί να κάνει γιατί τίποτα δεν λέει ότι δεν μπορείτε να βρείτε SSID ή κάτι τέτοιο. Πιστεύει κανείς έχει Belkin σύστημα που θα μπορούσε να με βοηθήσει; Αν δεν καταλαβαίνετε τι im λέει, εγώ μπορώ μετά pics μόνο επιτρέψτε μου να ξέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
| iv ελέγχεται μόνο ρυθμίσεις του router μου και μου διαπίστωσε ότι im χρησιμοποιώντας μια σύνδεση Δυναμικού IP η οποία είναι ως επί το πλείστον για μια σύνδεση με καλώδιο, αλλά i dont έχουν καλώδιο. πρέπει να είμαι με PPPoE; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι θα πρέπει, έχω ένα belkin router και έχω δικό μου που σε ότι μέσω ADSL σύνδεση
| |||
| |||
![]() ώστε να αλλάξει αυτό PPPoE; router μου είναι ADSL μέσω ενός ξεχωριστού μόντεμ. |
|
| |||
| |||
| δεν είναι σίγουρος αν σας χρησιμοποιώντας ένα ξεχωριστό μόντεμ, η δική μου είναι το ADSL Router modem |
|
| |||
| |||
| ok ty για την προσπάθεια ούτως ή άλλως το μηδέν, πλέον βοήθεια θα εκτιμηθεί. |
|
| |||
| |||
| ANYBODY |