![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moja internet veza postavite je kao što je ova Wired --------------- ---------------------------------- ----- Wireless Xbox 360 ---------- --- Belkin Router FD92304 ------------------ USB dongle našto ja dobiti moj internet priključak online utvrde prekid gotovo cijelo vrijeme na najveću brzinu, ali kad sam pokrenuti moje računalo na internet priključak se neće pokrenuti samo po sebi, čak mada je rekao da imam. Imam to load up pričati i pričati assisst ići dijagnostički program. idem do sada kroz ovaj i povezuje na internet, blizu kraja pokušava postaviti bežični Upravitelj prozora i pita za moje dongles SSID ili dongle za odabir s popisa, tako i odaberite dongle, ali to još uvijek ne ništa, jer kaže da to ne može pronaći SSID ili nešto. se bilo tko imati belkin sustava koji bi mogao pomoć mene? Ako ne razumiju šta im govoreći: "Ja mogu samo pics post javite mi. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| iv pravedan ček moj ruter postavke i otkrio sam da im koristeći dinamičke IP veze koja je uglavnom za kabelske veze, ali ja dont imati kabel. bi trebao ja koristiti PPPoE? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li treba, imam belkin usmjerivač i Imam postaviti na minski da putem ADSL veza
| |||
| |||
![]() promijeniti tako da PPPoE? moj usmjerivač je ADSL preko zasebnog modema. |
|
| |||
| |||
| ne siguran ako je vaš koristite zasebnu modem, moje je ADSL modem ruter |
|
| |||
| |||
| ok tima za ionako težak nulu, više pomoć bi bilo poštovati. |
|
| |||
| |||
| Bilo tko |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nestabilna Internet Connection - Internet ISP Cox | grewy29 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 1. lipnja 2009 15:35 |
| Internet i teškim Router Connection Problems | mrcrazie007 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 10 siječanj 2009 13:30 |
| LAN / Internet veza problemi | lloydwoodford91 | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 26. svibanj 2008 05:38 |
| Internet veza problemi | jamcgee11 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 1. studeni 2007 03:13 |
| PC Internet veza problemi | tjhawg | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 27. kolovoz 2007 20:34 |
| Thread Tools | |
| |