![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Internet-kapcsolat létrehozására is, mint ez
--------------- Vezetékes ---------------------------------- ----- Wireless Xbox 360 ---------- --- FD92304 Router Belkin ------------------ USB dongle Mikor megérkezem én online internetes kapcsolat is jól működik szinte minden alkalommal a maximális sebesség, de mikor én induló my pc az internet-kapcsolat nem induló önmagában még tho ive elmondta azt. Kell-e betölteni a talk talk assisst és menj diagnosztikai programot. Én odáig, és ezen keresztül csatlakozik az internetre, közel a vége, hogy megpróbálja létrehozni a Windows vezeték nélküli kezelő és azt kéri, hogy az én dongles SSID illetve az, hogy a dongle a listából Úgyhogy válasszuk ki a dongle, de ez még mindig nem semmit, mert azt mondja, nem tudja megállapítani, ssid, vagy valami ilyesmi. Van valakinek Belkin rendszer, amely segíthet nekem? Ha nem érti, mit im mondván, nem lehet elküldeni pics csak let me know. Köszönet előre. |
|
|
|||
|
|||
|
IV Ellenõriztem my router beállításait, és azt tapasztaltam, hogy im használ a dinamikus IP kapcsolatot, amely főleg a kábeles kapcsolatot, de én dont volna kábelt. kell használni a PPPoE?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Igen be, van egy Belkin router és én meg az enyémet, hogy az ADSL-kapcsolat
|
|||
|
|||
![]() úgy megváltoztatni, hogy a PPPoE? Saját ADSL router van egy külön modem. |
|
|
|||
|
|||
|
nem biztos abban, hogy egy külön modemet használ, az enyém egy adsl modem router
|
|
|
|||
|
|||
|
OK ty a kipróbálás egyébként nulla, többet segít lenne méltányol.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bárki
|