![]() |
|
| |||
| |||
| חיבור האינטרנט שלי הוא להקים כזה --------------- Wired ---------------------------------- ----- אלחוטי Xbox 360 ---------- --- Belkin FD92304 הנתב ------------------ USB dongle כאשר אני מקבל את החיבור לאינטרנט באופן מקוון הוא עובד מצוין כמעט כל הזמן בבית מהירות מקסימלית אבל כאשר אני מתחיל לי את המחשב של החיבור לאינטרנט לא יפעל על ידי tho ive עצמו אפילו אמר את זה. אני צריך לטעון את Talk Talk assisst וללכת לאבחון התוכנית. אני נוסע כל כך הרבה דרך זה וזה מתחבר לאינטרנט, סמוך לסוף היא מנסה להגדיר את Windows Manager האלחוטית והוא מבקש את dongles SSID או כדי לבחור מתוך רשימה dongle לכן אני בוחר את dongle, אבל זה עדיין עושה כלום כי זה אומר שהיא לא מוצאת SSID או משהו. האם יש belkin מערכת יכול לעזור לי? אם אתה לא מבין מה IM אומר, אני יכול לכתוב pics רק תודיעי לי. תודה מראש. |
|
| |||
| |||
| IV רק בדקו את הגדרות הנתב ומצאתי כי IM באמצעות חיבור ה-IP דינמי שבו היא בעיקר עבור חיבור כבל, אבל אני חייב dont כבל. אני צריך להיות באמצעות PPPoE? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן אתה צריך, יש לי belkin הנתב שלי ואני צריך להגדיר את זה דרך חיבור ADSL
| |||
| |||
![]() כדי לשנות את זה PPPoE? הנתב שלי הוא ADSL דרך מודם נפרד. |
|
| |||
| |||
| לא בטוח אם באמצעות מודם נפרד, שלי הוא מודם ADSL לנתב |
|
| |||
| |||
| אישור טאי אפס בגין ניסיון בכל מקרה, יהיה יותר לעזור ךיתורעה. |
|
| |||
| |||
| אף אחד |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רפוף חיבור לאינטרנט - קוקס אינטרנט ISP | grewy29 | רישות, מודמים & VoIP | 0 | ב -1 יוני 2009 15:35 |
| קשה וגם נתב אינטרנט בעיות התחברות | mrcrazie007 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | -10 ינואר 2009 13:30 |
| LAN / בעיות התחברות לאינטרנט | lloydwoodford91 | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 26 במאי 2008 05:38 |
| בעיות התחברות לאינטרנט | jamcgee11 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ב -1 בנובמבר 2007 03:13 |
| המחשב בעיות חיבור לאינטרנט | tjhawg | רישות, מודמים & VoIP | 6 | -27 אוגוסט 2007 20:34 |
| שרשרת כלים | |
| |