mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Interneto ryšio problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 19, 2008, 09:06
Narys

Default Interneto ryšio problemos

Mano internetas yra įsteigtas kaip šis
--------------- Laidinė ---------------------------------- ----- Wireless
"Xbox 360 ---------- --- Belkin maršrutizatorius FD92304 ------------------ USB Dongle

when I get my internetas Online puikiai veikia beveik visą laiką maksimaliu greičiu, bet kai aš pradėti savo kompiuterio interneto ryšio nebus pradėti pati net tho IVE sakė jis. turiu apkrova iki Talk Talk assisst ir eiti diagnostikos programą. Aš einu iki šiol per šią ir jis jungiasi prie interneto, netoli pabaigos jis bando sukurti "Windows" Wireless Manager "ir prašo mano Dongles SSID arba pasirinkite iš sąrašo, todėl pasirinkite raktą raktą, bet tai dar nėra nieko, nes ji sako, kad negali rasti SSID ar kažką. Ar kas turi BELKIN sistema, kuri galėtų man padėti?

Jei nesuprantate, ką jiems pasakyti, galiu rašyti pics just let me know.

Thanks in advance.
Old Sausis 19, 2008, 10:01
Narys

IV tik patikrino mano router nustatymus ir nustačiau, kad jiems naudojant dinaminį IP ryšį, kuris daugiausia kabeliu, bet i dont kabelinė. Man reikia naudoti PPPoE?
Old Sausis 19, 2008, 10:08
Donorų grupės

Taip reikia, turiu BELKIN maršrutizatorių ir aš turiu savo nustatyta, kad per ADSL connection

Mano sistema: --

Procesorius (-iai):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Pagrindinė plokštė:
ACER EG31M
RAM atmintis:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Realtek High Definition borto
Kietasis diskas (-ai):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
UNBRANDED Case ir PSU @ 500 Watt
Aušinimas:
VERTYBINIŲ
Tinklas / Internetas:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitorius (-ai):
19 "LCD ir 15 colių LCD ekranas
Operacinė sistema (-os):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old Sausis 19, 2008, 10:12
Narys

taip pakeisti, kad su PPPoE?
Mano router ADSL per atskiras modemas.
Old Sausis 19, 2008, 15:15
Donorų grupės

Nesate tikri, ar jūsų naudojamas atskiras modemas mano yra ADSL maršrutizatorius, modemas
Old Sausis 20, 2008, 04:14
Narys

Gerai, tu ir bando vistiek nulis, nebėra padėti būtų dėkingi.
Old Sausis 21, 2008, 06:38
Narys

Catch
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nestabilus interneto ryšys - Cox Interneto tiekėjas grewy29 Networking, Modems & VoIP 0 1 birželis 2009 15:35
Sunkus interneto ir maršrutizatorius ryšio problemos mrcrazie007 Networking, Modems & VoIP 1 10 sausis 2009 13:30
LAN / Internet connection problemos lloydwoodford91 Networking, Modems & VoIP 7 Gegužė 26, 2008 05:38
Interneto ryšio problemos jamcgee11 Networking, Modems & VoIP 1 1 lapkritis 2007 03:13
PC interneto ryšio triktis tjhawg Networking, Modems & VoIP 6 Rugpjūtis 27, 2007 20:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.