![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano internetas yra įsteigtas kaip šis --------------- Laidinė ---------------------------------- ----- Wireless "Xbox 360 ---------- --- Belkin maršrutizatorius FD92304 ------------------ USB Dongle when I get my internetas Online puikiai veikia beveik visą laiką maksimaliu greičiu, bet kai aš pradėti savo kompiuterio interneto ryšio nebus pradėti pati net tho IVE sakė jis. turiu apkrova iki Talk Talk assisst ir eiti diagnostikos programą. Aš einu iki šiol per šią ir jis jungiasi prie interneto, netoli pabaigos jis bando sukurti "Windows" Wireless Manager "ir prašo mano Dongles SSID arba pasirinkite iš sąrašo, todėl pasirinkite raktą raktą, bet tai dar nėra nieko, nes ji sako, kad negali rasti SSID ar kažką. Ar kas turi BELKIN sistema, kuri galėtų man padėti? Jei nesuprantate, ką jiems pasakyti, galiu rašyti pics just let me know. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| IV tik patikrino mano router nustatymus ir nustačiau, kad jiems naudojant dinaminį IP ryšį, kuris daugiausia kabeliu, bet i dont kabelinė. Man reikia naudoti PPPoE? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip reikia, turiu BELKIN maršrutizatorių ir aš turiu savo nustatyta, kad per ADSL connection
| |||
| |||
![]() taip pakeisti, kad su PPPoE? Mano router ADSL per atskiras modemas. |
|
| |||
| |||
| Nesate tikri, ar jūsų naudojamas atskiras modemas mano yra ADSL maršrutizatorius, modemas |
|
| |||
| |||
| Gerai, tu ir bando vistiek nulis, nebėra padėti būtų dėkingi. |
|
| |||
| |||
| Catch |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nestabilus interneto ryšys - Cox Interneto tiekėjas | grewy29 | Networking, Modems & VoIP | 0 | 1 birželis 2009 15:35 |
| Sunkus interneto ir maršrutizatorius ryšio problemos | mrcrazie007 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 10 sausis 2009 13:30 |
| LAN / Internet connection problemos | lloydwoodford91 | Networking, Modems & VoIP | 7 | Gegužė 26, 2008 05:38 |
| Interneto ryšio problemos | jamcgee11 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 1 lapkritis 2007 03:13 |
| PC interneto ryšio triktis | tjhawg | Networking, Modems & VoIP | 6 | Rugpjūtis 27, 2007 20:34 |
| Temos įrankiai | |
| |