![]() |
|
| |||
| |||
| manu interneta pieslēgumu izveidi nav līdzīgs šim --------------- Wired ---------------------------------- ----- Wireless Xbox 360 ---------- --- Belkin FD92304 Router ------------------ USB dongle kad man manu interneta pieslēgumu online ir works fine gandrīz visu laiku pie maksimālā ātruma, bet kad es sāku manu pc interneta pieslēgums nav sākuma pati par sevi pat tho IVE teicis to. Man ir slodze pat runāt runāt assisst un doties diagnostikas programmu. Es tik tālu pa šo un to savienojumu ar internetu, pie beigām tā mēģina izveidot logi bezvadu vadītājs, un tas prasa manu dongles SSID vai izvēlētos dongle no saraksta, lai es izvēlētos dongle, bet tas joprojām nav neko, jo saka, ka tā nevar atrast SSID vai ko. nav kāds ir belkin sistēmu, kas varētu man palīdzēt? Ja jūs nesaprotat, ko im sakot, es varu post pics tikai let me know. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| iv tikai pārbaudīt manu maršrutētāja iestatījumiem, un es atklāju, ka im izmantojot dinamisko IP savienojumu, kas ir lielākoties kabeļa savienojumu, bet i dont ir kabelis. man izmantoja PPPoE? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā jums vajadzētu, esmu belkin router un man ir mans kopums, ka, izmantojot ADSL pieslēgumu
| |||
| |||
![]() tā izmaiņas, lai PPPoE? mana router ir ADSL, izmantojot atsevišķu modemu. |
|
| |||
| |||
| nav pārliecināts, vai jūsu izmantojot atsevišķu modemu, manī ir ADSL router modem |
|
| |||
| |||
| ok ty par mēģināšanu vienalga nulle, vairs palīdzēt būtu appreciated. |
|
| |||
| |||
| Anybody |