![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| moje łącze internetowe utworzone jest podobny do tego --------------- Wired ---------------------------------- ----- Wireless Xbox 360 ---------- --- Belkin FD92304 Router ------------------ USB dongle When I Get my internet online połączenie działa dobrze prawie cały czas z maksymalną prędkością, ale kiedy ja uruchomić mój komputer do internetu nie uruchomi się sam nawet tho ive opowiedział go. Mam ładować assisst Talk Talk i przejdź program diagnostyczny. I do tej pory w ramach tej i łączy się z internetem, pod koniec próbuje skonfigurować Windows Wireless Manager i prosi o podanie mojego Urządzenia SSID lub wybierz klucz sprzętowy z listy, tak i wybierz klucz sprzętowy, ale to jeszcze nie nic, ponieważ twierdzi, że nie może znaleźć ssid czy coś takiego. Czy ktoś ma Belkin system, który mógłby mi pomóc? Jeśli nie rozumieją, co im powiedział, i może wysyłać zdjęcia just let me know. Z góry dziękuję. |
|
| |||
| |||
| IV tylko sprawdzone moje ustawienia routera i stwierdziliśmy, że im przy dynamicznym IP, który jest głównie dla połączenia kablowego, ale ja dont mieć kabel. Byłbym za pomocą PPPoE? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak się powinno, mam router Belkin a ja mam ustawione, że poprzez połączenie ADSL
| |||
| |||
![]() tak zmienił na PPPoE? mój router ADSL poprzez oddzielny modem. |
|
| |||
| |||
| Zastanawiasz się, czy używasz oddzielnego modemu, kopalnia jest Router ADSL modem |
|
| |||
| |||
| ok ty za próbę tak zero, już pomocy będą mile widziane. |
|
| |||
| |||
| ANYBODY |