![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moje pripojenie k internetu, je vytvorenie takhle --------------- Káblové ---------------------------------- ----- Bezdrôtové Xbox 360 ---------- --- Belkin FD92304 Router ------------------ USB dongle Keď dostanem svoj on-line pripojenie k internetu funguje dobre, je takmer po celú dobu pri maximálnej rýchlosti, ale keď ja vyskočiť môjho PC pripojenie k internetu nebude naštartovať samo o sebe ešte tho ive oznámil to. já mať až k bremeno do reči, reči assisst a ísť diagnostický program. aj tak ďaleko, a to prostredníctvom tohto pripojenia k internetu, ku koncu sa pokúsi nastaviť windows Wireless Manager a žiada o mojej dongles SSID alebo vyberte dongle zo zoznamu vybrať, takže aj hardvérový kľúč, ale stále to nie je nič, pretože sa hovorí, že to nie je možné nájsť SSID, alebo tak niečo. Má niekto belkin systém, ktorý by mohol pomôcť ja? Ak nechcete pochopiť, čo im povedal Môžem pridávať obrázky dajte mi vedieť. THANKS vopred. |
|
| |||
| |||
| iv just checked my nastavenia routeru a ja zistil, že im using dynamickú IP pripojenia, ktorá je väčšinou pre káblové pripojenie, ale já dont mať kábel. by mali byť aj využiť PPPoE? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, mal som belkin router a mám nastavené na mojej, že prostredníctvom ADSL pripojenia
| |||
| |||
![]() tak zmena, ktorá na PPPoE? môj router je ADSL cez samostatný modem. |
|
| |||
| |||
| nie sú istí, či váš pomocou samostatný modem, já mám ADSL router modem |
|
| |||
| |||
| ok ty za snahu rovnako nulový, už pomôcť chcel by som byť ocenil. |
|
| |||
| |||
| ANYBODY |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nestabilné pripojenie k internetu - Internet Cox ISP | grewy29 | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 1. jún 2009 15:35 |
| Ťažké Router pre pripojenie k internetu a problémy | mrcrazie007 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 10. januára 2009 13:30 |
| LAN / Internet pripojenie problémy | lloydwoodford91 | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 26. mája 2008 05:38 |
| Internet pripojenie problémy | jamcgee11 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 1. novembra 2007 03:13 |
| PC pripojenie k internetu problémy | tjhawg | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 27. augusta 2007 20:34 |
| Thread Tools | |
| |