![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| моја интернет веза подесите је као што је ова Уиред --------------- ---------------------------------- ----- Уирелесс Ксбокс 360 ---------- --- Белкин Роутер ФД92304 ------------------ УСБ донг нашто ја добити мој интернет прикључак онлине утврде прекид готово све време на максималну брзину, али кад сам покренути моје рачунар на интернет прикључак се неће покренути само по себи, чак мада је рекао да имам. Имам то лоад уп причати и причати ассисст ићи дијагностички програм. идем до сада кроз овај и повезује на интернет, близу краја покушава поставити радио Управља прозора и пита за моје донглес ССИД или донг за избор са листе, тако и изаберите донг, али то још увек не ништа, јер каже да то не може пронаћи ССИД или нешто. се било ко имати Белкин система који би могао помоћ мене? Ако не разумеју шта им говорећи: "Ја могу само пицс пост јавите ми. Тханкс ин адванце. |
|
| |||
| |||
| ив праведан чек мој рутери подешавања и открио сам да им помоћу динамичне ИП везе која је углавном за кабловска везе, али ја донт имати кабл. би требао ја користити ПППоЕ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли треба, имам Белкин усмјеривач и Имам поставити на минско да путем АДСЛ веза
| |||
| |||
![]() променити тако да ПППоЕ? мој усмјеривач је АДСЛ преко засебног модема. |
|
| |||
| |||
| не сигуран ако је ваш користите засебну модем, моје је АДСЛ модем рутери |
|
| |||
| |||
| ок тима за ионако тежак нулу, више помоћ би било поштовати. |
|
| |||
| |||
| Било ко |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нестабилна Интернет Цоннецтион - Интернет ИСП Цокс | греуы29 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 1. јуна 2009 15:35 |
| Интернет и тешким Роутер Цоннецтион Проблемс | мрцразие007 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 10 јануар 2009 13:30 |
| ЛАН / Интернет веза проблеми | ллоыдуоодфорд91 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 26 мај 2008 05:38 |
| Интернет веза проблеми | јамцгее11 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 1 новембар 2007 03:13 |
| ПЦ Интернет веза проблеми | тјхауг | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 6 | 27 аугуст 2007 20:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |