![]() |
|
| |||
| |||
| Benim internet bağlantısı kurmak bu gibi --------------- Kablolu ---------------------------------- ----- Kablosuz Xbox 360 ---------- --- Belkin FD92304 Yönlendiricisi ------------------ USB dongle'ı ne zaman internet bağlantısı çevrimiçi çalışır ancak maksimum hızda hemen hemen her zaman iyi ne zaman tek başına bile ive tho kadar başlamayacaktır benim bilgisayar ve internet bağlantısı kurmak demektir bunu söyledim. Ben konuşmak konuşmak assisst kadar yük ve teşhis programı denemek. Ben bugüne kadar bu kadar gidin ve internet için, sonuna yakın bir kablosuz yöneticisi Windows kurmaya çalışır ve bu benim dongles SSID veya sorar i dongle'ı seçin listenizi gelen dongle'ı seçmek için, ama bu hala bağlayan bir hiçbir şey çünkü diyor bu SSID bulamıyor falan. Kimse bunu yapmaz bana yardımcı olabilecek bir Belkin sistemi var mı? Eğer ne, i resimler gönderebilir söyleyerek bana bildirin Sohbet anlamıyoruz. Teşekkür peşin. |
|
| |||
| |||
| IV sadece buldum bu Sohbet Çoğunlukla bir kablo bağlantısı için bir dinamik IP bağlantısı kullanarak, ama yönlendirici ayarları ve i kontrol I dont kablo var. I PPPoE kullanıyor olması gerekir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet gerektiğini, bir Belkin yönlendirici ve ben bu bir ADSL bağlantısı üzerinden ayarladığınız
| |||
| |||
![]() böylece PPPoE değiştirilir? benim yönlendirici bir modemi üzerinden ADSL olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Eğer ayrı bir modemi kullanarak emin değilim, benim bir ADSL Router Modem olduğunu |
|
| |||
| |||
| Zaten sıfır denediğiniz için tamam TY, artık yardım mutluluk duyacağız. |
|
| |||
| |||
| Anybody |
![]() |
|
| Bookmarks |