![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| моє підключення до Інтернету створено таки --------------- Дротова ---------------------------------- ----- Бездротові Xbox 360 ---------- --- Бєлкін FD92304 Маршрутизатор ------------------ USB Dongle Коли я отримаю онлайн інтернет з'єднання працює майже весь час на максимальній швидкості, але коли я почала мого ПК підключення до Інтернету не запускається сам по собі навіть Тхо Ive сказали йому. Я повинен завантажити assisst Talk Talk і йти діагностичної програми. Я йду до цих пір в цьому і вона підключається до Інтернету, в кінці вона намагається налаштувати Windows Wireless Manager і вона запитує мого ключів SSID або для вибору ключа із списку, так що я вибрати ключ, але це все ж таки нічого не говорить, тому що він не може знайти SSID або щось. хтось є система Belkin, які могли б мені допомогти? Якщо ви не розумієте, що їм говорили, я можу відправляти фотографії, просто дайте мені знати. Заздалегідь дякуємо. |
|
| |||
| |||
| IV просто перевірив мої настройки маршрутизатора і знайшов, що їм використовується динамічний IP-зв'язку яка в основному для підключення за допомогою кабелю, але я Не маєте кабелів. я повинен використовувати PPPoE? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та ви повинні, я маршрутизатора Belkin а у мене, щоб встановити, що через ADSL-зв'язку
| |||
| |||
![]() такі зміни, які в PPPoE? мій маршрутизатор ADSL за допомогою окремого модему. |
|
| |||
| |||
| Чи не впевнений, якщо ви використовуєте окремий модем, шахта Модем ADSL маршрутизатор |
|
| |||
| |||
| OK ти за спробу дорівнює нулю, більше допомагати Буду вдячний. |
|
| |||
| |||
| НІКОМУ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нестабільність підключення до Інтернету - Кокса інтернет провайдер | grewy29 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 1 червня 2009 15:35 |
| Severe Інтернету і проблеми підключення між маршрутизаторами | mrcrazie007 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 10 січня 2009 13:30 |
| LAN / проблеми підключення до Інтернету | lloydwoodford91 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 26 травня 2008 05:38 |
| Проблеми підключення до Інтернету | jamcgee11 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 1 листопада 2007 03:13 |
| ПК проблеми підключення до Інтернету | tjhawg | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 27 серпня 2007 20:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |