менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Проблеми підключення до Інтернету

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 січня 2008, 09:06
Член групи

Default Проблеми підключення до Інтернету

моє підключення до Інтернету створено таки
--------------- Дротова ---------------------------------- ----- Бездротові
Xbox 360 ---------- --- Бєлкін FD92304 Маршрутизатор ------------------ USB Dongle

Коли я отримаю онлайн інтернет з'єднання працює майже весь час на максимальній швидкості, але коли я почала мого ПК підключення до Інтернету не запускається сам по собі навіть Тхо Ive сказали йому. Я повинен завантажити assisst Talk Talk і йти діагностичної програми. Я йду до цих пір в цьому і вона підключається до Інтернету, в кінці вона намагається налаштувати Windows Wireless Manager і вона запитує мого ключів SSID або для вибору ключа із списку, так що я вибрати ключ, але це все ж таки нічого не говорить, тому що він не може знайти SSID або щось. хтось є система Belkin, які могли б мені допомогти?

Якщо ви не розумієте, що їм говорили, я можу відправляти фотографії, просто дайте мені знати.

Заздалегідь дякуємо.
Old 19 січня 2008, 10:01
Член групи

IV просто перевірив мої настройки маршрутизатора і знайшов, що їм використовується динамічний IP-зв'язку яка в основному для підключення за допомогою кабелю, але я Не маєте кабелів. я повинен використовувати PPPoE?
Old 19 січня 2008, 10:08
Донор групи

Та ви повинні, я маршрутизатора Belkin а у мене, щоб встановити, що через ADSL-зв'язку

Моя система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Материнська плата:
ACER EG31M
ОЗУ:
2 гігабайт DDR2 667
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition Бортові
Жорсткий диск (и):
500gb + 250GB + 180GB SATA 2
Оптичний привід (и):
DVD RW + DVD
Діло / PSU:
Марочні Корпус і блок живлення потужністю 500 Вт @
Охолодження:
STOCK
Мережі / Інтернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монітор (и):
19 "РК-дисплей і 15-дюймові РК --
Операційна система (и):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 19 січня 2008, 10:12
Член групи

такі зміни, які в PPPoE?
мій маршрутизатор ADSL за допомогою окремого модему.
Old 19 січня 2008, 15:15
Донор групи

Чи не впевнений, якщо ви використовуєте окремий модем, шахта Модем ADSL маршрутизатор
Old 20 січня 2008, 04:14
Член групи

OK ти за спробу дорівнює нулю, більше допомагати Буду вдячний.
Old 21 січня 2008, 06:38
Член групи

НІКОМУ
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нестабільність підключення до Інтернету - Кокса інтернет провайдер grewy29 Мережа, Модеми & VoIP 0 1 червня 2009 15:35
Severe Інтернету і проблеми підключення між маршрутизаторами mrcrazie007 Мережа, Модеми & VoIP 1 10 січня 2009 13:30
LAN / проблеми підключення до Інтернету lloydwoodford91 Мережа, Модеми & VoIP 7 26 травня 2008 05:38
Проблеми підключення до Інтернету jamcgee11 Мережа, Модеми & VoIP 1 1 листопада 2007 03:13
ПК проблеми підключення до Інтернету tjhawg Мережа, Модеми & VoIP 6 27 серпня 2007 20:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.