6-ти септември 2007, 05:29
|
| |
Интернет връзка проблеми Здравейте,
първи пост в този сайт, извинения ако това е в грешния раздел. Като някаква връзка проблеми в момента, и се чудеха, ако някой може да хвърли малко повече светлина върху потенциалните причини и възможни решения
По принцип, когато стартирате компютъра и се свържете към мрежата с Mozilla, че е добре. Ако след това отворете няколко приложения, които изискват качени от интернет обаче връзката свършва и аз мога само отново се свързват чрез правене на система рестартиране? Ако се опитам и да получи достъп до мрежата, че се опитва да се свърже, но след една минута не успее обаче всички светлини на модема са зелени и иконата (долния десен показва, свързани 5.6mbps?) сме имали същия проблем долу с лаптопа, както аз съм като се използва удължителен кабел горе. Да не би да бъде завързан БТ линия / Интернет доставчик?
Забравих да добавя, че използвам USB ADSL модема Speedtouch 330 чрез едно дружество, наречено Eclipse.
И накрая, за най-солидна връзка е най-добре да се пазят елемент жични или безжични е наистина една крачка напред?
помощ |