menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Internet připojení problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 6. září 2007, 05:29
Nový člen skupiny

Default Internet připojení problémy

Ahoj,
první příspěvek na této stránce, omluvy, pokud je to ve špatné sekci.

Souvislosti s některými problémy v okamžiku, a divil se, jestli někdo mohl vrhají světlo na některé možné příčiny a možná řešení

V podstatě, když i start počítače a připojení na síť s mozilla je v pohodě. Kdybych pak otevřít několik aplikací, které vyžadují obrázky z internetu však spojení skončí a já si jen znovu-připojení pomocí systému restart? Pokud i vyzkoušet a přístup k čisté, že se pokusí o připojení, ale po chvíli se však selže veškerá světla na modem jsou zelené a ikona (vpravo dole ukazuje připojený 5.6mbps?) jsme měli stejný problém dole s notebookem jako já pomocí rozšíření kabelové nahoře. Může to být riskantní BT line / ISP poskytovatel?

Zapomněl dodat, že i použití USB ADSL modem SpeedTouch 330 přes společnost s názvem Eclipse.

Konečně, pro většinu pevných připojení je to nejlepší, aby kabelové nebo bezdrátové prvku opravdu krok vpřed?

nápověda
Old 1 listopadu 2007, 03:13
Člen Skupina

Default Internet připojení problémy

jednoduchý jako firefox pak klikněte na Nástroje, Možnosti Internetu, propojení LAN nastavení pak ano

zkuste to mate dejte mi KNO
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.