![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, první příspěvek na této stránce, omluvy, pokud je to ve špatné sekci. Souvislosti s některými problémy v okamžiku, a divil se, jestli někdo mohl vrhají světlo na některé možné příčiny a možná řešení V podstatě, když i start počítače a připojení na síť s mozilla je v pohodě. Kdybych pak otevřít několik aplikací, které vyžadují obrázky z internetu však spojení skončí a já si jen znovu-připojení pomocí systému restart? Pokud i vyzkoušet a přístup k čisté, že se pokusí o připojení, ale po chvíli se však selže veškerá světla na modem jsou zelené a ikona (vpravo dole ukazuje připojený 5.6mbps?) jsme měli stejný problém dole s notebookem jako já pomocí rozšíření kabelové nahoře. Může to být riskantní BT line / ISP poskytovatel?Zapomněl dodat, že i použití USB ADSL modem SpeedTouch 330 přes společnost s názvem Eclipse. Konečně, pro většinu pevných připojení je to nejlepší, aby kabelové nebo bezdrátové prvku opravdu krok vpřed? nápověda |
|
| |||
| |||
| jednoduchý jako firefox pak klikněte na Nástroje, Možnosti Internetu, propojení LAN nastavení pak ano zkuste to mate dejte mi KNO |