![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi there, első post az oldalon, bocsánat, ha a hibás részt. Vannak kapcsolatban kérdéseket abban a pillanatban, és vajon bárki azonban némi lehetséges okait és a lehetséges megoldások Alapvetően, amikor elindítja a PC és csatlakozzunk a nettó és a Mozilla is finom. Ha majd néhány nyitott alkalmazásokat igényelnek feltöltések az internetről azonban a kapcsolat véget ér, és én csak újra csatlakozni ezzel a rendszer újraindítását? Ha megpróbálom és hozzáférés nettó megkísérli a kapcsolódást, de egy perc múlva azonban nem minden fény a modem zöldek és az ikon (jobb alsó mutatja kapcsolódó 5.6mbps?) Mi lett volna ugyanazt a kérdést a földszinten a laptop, mint én használ egy hosszabbító kábel emeletre. Lehet, hogy ez egy agyafúrt BT line / ISP szolgáltató?Elfelejtette hozzátenni, hogy én használ egy USB ADSL modem Speedtouch 330 keresztül a vállalat felszólította Eclipse. Végül, a legtöbb szilárd kapcsolat van a legjobb, hogy a vezetékes vagy vezeték nélküli elem valóban előrelépést? segítség |
|
| |||
| |||
| egyszerűen kattintson a Firefoxot, akkor az eszközök, internet beállítások, kapcsolatok, a LAN-beállítások, akkor igen Próbálja ki mate hadd KNO |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Instabil Internetkapcsolat - Cox Internet ISP | grewy29 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 1. június 2009 15:35 |
| Súlyos internet és router Connection Problems | mrcrazie007 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 10. január 2009 13:30 |
| LAN / Internet kapcsolat problémák | lloydwoodford91 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 26. május 2008 05:38 |
| Internet kapcsolat problémák | opnight | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 21. január 2008 06:38 |
| PC internetkapcsolattal problémák | tjhawg | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 27. augusztus 2007 20:34 |
| Téma eszközök | |
| |