פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

בעיות התחברות לאינטרנט

Reply

שרשרת כלים
Old 6 ספטמבר 2007, 05:29
קבוצת חברות חדשות

Default בעיות התחברות לאינטרנט

שלום לך,
הראשון לפרסם באתר זה, Apologies אם הוא נמצא במדור הלא נכון.

לאחר כמה בעיות בחיבור ברגע ואת תוהה אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הגורמים ועל הפוטנציאל פתרונות אפשריים

בעיקרון, כאשר אני מפעיל את המחשב ואת להתחבר עם Mozilla נטו הוא בסדר גמור. אז אם אני פותח כמה יישומים שדורשים שנוספו מהאינטרנט עם זאת הקשר נגמר ואני רק יכול להתחבר מחדש על ידי עושה מערכת הפעלה מחדש? אם אני מנסה לגשת ואת נטו זה מנסה להתחבר, אבל אחרי דקה נכשל אולם כל האורות על המודם הם ירוק על הסמל (הימנית התחתונה מציגה מחובר 5.6mbps?) יש לנו את אותה בעיה למטה עם הנייד כאשר אני משתמש בכבל הארכה למעלה. הוא יכול להיות מסוכן BT שורה / בספק שירותי אינטרנט?

שכחת להוסיף, כי אני משתמש מודם ADSL מסוג USB Speedtouch 330 באמצעות חברה הנקראת Eclipse.

לבסוף, על פי רוב מוצק החיבור הטוב ביותר הוא לשמור על אלמנט חוטית או אלחוטית היא באמת צעד קדימה?

עזרה
Old 1 נובמבר 2007, 03:13
חבר קבוצת

Default בעיות התחברות לאינטרנט

פשוטה, בדיוק כמו Firefox מכן לחץ על כלים, אפשרויות אינטרנט, חיבורים, הגדרות LAN אז כן

נסה את זה תן לי זוג kno
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.