mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Interneto ryšio problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 6, 2007, 05:29
Naujas Narys

Default Interneto ryšio problemos

Hi there,
pirmos žinutės šioje svetainėje, atsiprašome, jei ji yra ne tame skyriuje.

Atsižvelgdama kai ry klausimais metu, ir iškėlė klausimą, ar kas nors galėtų mesti šiek tiek šviesos apie galimas priežastis ir galimus jų sprendimus

Iš esmės, kai aš pradedu PC ir prijungti, kad su mozilla tai bauda net. Jei aš tada atidaryti keletą programų, kurios reikalauja, nuotraukos iš interneto, tačiau ryšys baigiasi ir aš galiu tik dar kartą prisijungti atlikdami iš naujo paleidus sistemą? Jei aš stengiuosi ir prieigos tinklo jis bando prisijungti, bet po minutės nepavyksta Tačiau visi modemo šviesos yra žalios spalvos ir piktogramos (apačioje dešinėje rodo prijungtas 5.6mbps?) Mes turėjo tą pačią problemą su laiptais, kaip aš naudoju extension cable aukšte nešiojamas. Ar galima Szachrajski BT linija, interneto paslaugų teikėjo?

Aš pamiršau pridėti, kad aš naudoju USB ADSL MODEMAS problema su nautilus 330 per kompanijos "Eclipse.

Galiausiai, dauguma kietų atžvilgiu tai geriausiai saugo laidinio ar belaidžio elementas tikrai žingsnis į priekį?

padėti
Old Lapkritis 1, 2007, 03:13
Narys

Default Interneto ryšio problemos

paprasta, kaip spustelėti firefox tada įrankiai, interneto puslapį, jungtys, LAN parametrai tada taip

Try it mate leiskite KNO
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.