mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Interneta savienojuma problēmu

Reply

Thread Tools
Old Septembris 6, 2007, 05:29
New Member Group

Default Interneta savienojuma problēmu

hi there,
pirmo ierakstu šajā lapā, atvainojos, ja tas ir nepareizā sadaļā.

Kam ir kāda saistība jautājumiem brīdī un brīnījās, ja kāds varētu sniegt nelielu skaidrību par iespējamiem cēloņiem un iespējamiem risinājumiem

Būtībā, kad es sāku pc un izveidojiet savienojumu ar tīklu ar Mozilla tas ir labi. Ja es pēc tam atvērt dažas programmas, kurām nepieciešams attēli no interneta tomēr savienojuma galiem un es varu tikai vēlreiz pieslēgties, veicot sistēmas restarta? Vai mēģinu un piekļuves tīklu tā mēģina pieslēgties, bet pēc minūtes nav taču visiem gaisma modems ir zaļas un ikona (apakšējā labajā rāda saistītas 5.6mbps?) Mums ir bijusi pašu jautājumu lejā ar portatīvo datoru, kā es izmantoju pagarinājuma kabeli augšā. Vai tas būtu asprātīgs BT līnijas / ISP sniedzējs?

Aizmirsu piebilst, ka es izmantoju USB ADSL MODEM Speedtouch 330 ar sabiedrību ar nosaukumu Eclipse.

Visbeidzot, lielākā daļa cieto savienojums ir tas vislabāk turēt vadu elements vai ir bezvadu tiešām solis uz priekšu?

palīdzība
Old 1 novembris 2007, 03:13
Loceklis

Default Interneta savienojuma problēmu

vienkārši uzklikšķiniet uz firefox, tad līdzekļus, interneta iespējas, savienojumi, LAN uzstādījumu, nekā jā

try it mate let me KNO
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.