![]() |
|
|
|||
|
|||
|
hi there,
pirmo ierakstu šajā lapā, atvainojos, ja tas ir nepareizā sadaļā. Kam ir kāda saistība jautājumiem brīdī un brīnījās, ja kāds varētu sniegt nelielu skaidrību par iespējamiem cēloņiem un iespējamiem risinājumiem Būtībā, kad es sāku pc un izveidojiet savienojumu ar tīklu ar Mozilla tas ir labi. Ja es pēc tam atvērt dažas programmas, kurām nepieciešams attēli no interneta tomēr savienojuma galiem un es varu tikai vēlreiz pieslēgties, veicot sistēmas restarta? Vai mēģinu un piekļuves tīklu tā mēģina pieslēgties, bet pēc minūtes nav taču visiem gaisma modems ir zaļas un ikona (apakšējā labajā rāda saistītas 5.6mbps?) Mums ir bijusi pašu jautājumu lejā ar portatīvo datoru, kā es izmantoju pagarinājuma kabeli augšā. Vai tas būtu asprātīgs BT līnijas / ISP sniedzējs?Aizmirsu piebilst, ka es izmantoju USB ADSL MODEM Speedtouch 330 ar sabiedrību ar nosaukumu Eclipse. Visbeidzot, lielākā daļa cieto savienojums ir tas vislabāk turēt vadu elements vai ir bezvadu tiešām solis uz priekšu? palīdzība
|
|
|
|||
|
|||
|
vienkārši uzklikšķiniet uz firefox, tad līdzekļus, interneta iespējas, savienojumi, LAN uzstādījumu, nekā jā
try it mate let me KNO |