![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере, први пост на овој страници, извињења, ако је она у криву рубрику. Имаш неких питања у вези тренутак и питали да било ко могао пролио светло на неке потенцијалне узроке и могућа решења Углавном кад сам покренути рачунар и укључите се на нет са Мозилла је у реду. Ако сам отворите неколико програма који захтевају учитавања са уеб међутим веза заврши, а ја могу само ре-спојити чинећи систем рестарт? Ако ЈА пробати за приступ интернету то покушаји да се повезују, али након једне минуте не успе ипак све светла на модем су зелени и икона (доле десно показује повезан 5.6мбпс?) Ми смо имали исти проблем доле са лаптоп као ја сам помоћу Продужни кабл степеницама. Могао је бити додгы БТ лине / ИСП провидер?Заборавили додати да користим УСБ АДСЛ модем Спеедтоуцх преко 330 компанија зове Ецлипсе. Напокон, за већину чврстих веза је најбоље да га задржите ожичен елемент или је стварно бел̌ичне корак напред? помоћ |
|
| |||
| |||
| једноставна као ватра онда кликните на тоолс, интернет опције, везе, а затим Подешавања ЛАН-ыес пробајте другарица нека ме кно |