менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Проблеми підключення до Інтернету

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 вересня 2007, 05:29
Нові члени групи

Default Проблеми підключення до Інтернету

Привіт там,
перший пост на цьому сайті, вибачення, якщо вона знаходиться в тому розділі.

Маючи якусь зв'язок запитань на даний момент, і питає, якщо хто-небудь може пролити певне світло на можливі причини і можливі рішення

В основному, коли я запускаю комп'ютер і підключення до мережі з Mozilla це штраф. Якщо б я тоді відкрити кілька додатків, які вимагають долучення з веб Однак підключення-решт, і я можу тільки повторне підключення, виконавши перезавантаження системи? Якщо я намагаюся і доступ до чистої вона намагається з'єднатися, але через хвилину не вдається, проте всі ліхтарі на модему і зелений значок (внизу праворуч показує, пов'язані 5.6mbps?) Ми вже мають той же вниз питання з ноутбуком, як я використовую наверх подовжувач. Може бути, хитромудрий лінія BT / ISP провайдером?

Забув додати, що я використовую USB ADSL MODEM Speedtouch 330 через компанію під назвою Eclipse.

Нарешті, найбільш міцний зв'язок найкраще тримати елементів провідний або бездротовий дійсно крок вперед?

допомога
Old 1 листопада 2007, 03:13
Член групи

Default Проблеми підключення до Інтернету

простий, як натиснути на Firefox потім Сервіс, Властивості оглядача, з'єднання LAN настройках, то да

спробувати мате Дозвольте мені KNO
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нестабільність підключення до Інтернету - Кокса інтернет провайдер grewy29 Мережа, Модеми & VoIP 0 1 червня 2009 15:35
Severe Інтернету і проблеми підключення між маршрутизаторами mrcrazie007 Мережа, Модеми & VoIP 1 10 січня 2009 13:30
LAN / проблеми підключення до Інтернету lloydwoodford91 Мережа, Модеми & VoIP 7 26 травня 2008 05:38
Проблеми підключення до Інтернету opnight Мережа, Модеми & VoIP 6 21 січня 2008 06:38
ПК проблеми підключення до Інтернету tjhawg Мережа, Модеми & VoIP 6 27 серпня 2007 20:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.