по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Интернет проблеми Уит Vista

Reply

Нишка Инструменти
Old 10 октомври 2007, 12:57
Новите държави Група

Default Интернет проблеми Уит Vista

в моето училище има публичен интернет инсталационна в библиотеката, но моя компютър жаргон се присъединяването към нея и други компютърни DONT имат proble единственият diference е, че компютъра ми е тичане на изглед и на всички останали компютри е инсталиран XP, така Не знам какво проблема
vist казва, че той може би проблемите на Уит managemetn на интернет
така може да eny един часа да ми помогне, моля?
Old 21 октомври 2007, 03:21
Номер на групата

Default Интернет проблеми Уит Vista

е безжична или кабелна? така или иначе аз ще взема само компютъра си, за да ви училище техник да надникне
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Интернет проблеми с DSL крило В мрежа, модеми & VoIP 2 10 Дек 2008 17:25
Проблеми с Vista и интернет plixploxplax Общи Софтуер Чат 1 17 ноември 2007 04:21
Интернет Проблеми 2shortplanks В мрежа, модеми & VoIP 3 6-ти септември 2007 04:48
PC Интернет проблеми с връзката tjhawg В мрежа, модеми & VoIP 6 27 Авг 2007 20:34
Интернет проблеми джунглата-bhoy Браузъри Уеб & FTP клиенти 4 25 Авг 2007 05:48
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc