![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V mé škole je veřejné internetové připojení v knihovně, ale můj počítač nelze získat přístup k ní a dalšími počítači Nemáte proble pouze diference je, že můj počítač se systémem Vista a na všech ostatních počítačích je nainstalován xp tak i dont vědět Co se problému Vist říká, že to možná maličko problémy na managemetn z internetu eny tak může jeden pomozte mi, prosím? |
|
| |||
| |||
| je bezdrátové nebo drátové? Buď jak buď bych prostě mít počítač na vaší škole technikem, aby si |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Internet problémy s DSL | opora | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 10. prosince 2008 17:25 |
| Problémy s vista a internet | plixploxplax | Obecné Software Chat | 1 | 17. listopadu 2007 04:21 |
| Internet Problémy | 2shortplanks | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 6. Září 2007 04:48 |
| PC připojení k internetu problémy | tjhawg | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 27. srpna 2007 20:34 |
| Internet problémů | džungle-bhoy | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 25. srpna 2007 05:48 |
| Thread Nástroje | |
| |