manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Internet problem mrvica vidik

Reply

Thread Tools
Old 10. listopad 2007, 12:57
Novi član grupe

Default Internet problem mrvica vidik

u mojoj školi postoji javni internet conection u knjižnici, ali moj računalo licemjerje dobiti pristup do nje i drugih računalnih dont imati proble jedini diference je to moj računalo je trčanje na Vidik i svim ostalim računalima je instaliran xp pa ja dont znati što je problem
vist, kaže da to možda trunka probleme u managemetn ovih
eny jednom tako može pomoć mene ugoditi?
Old 21. listopad 2007, 03:21
Donatorska Grupa

Default Internet problem mrvica vidik

ili je to bežični ožičen? Bilo kako bilo ja bih se samo na vaše računalo u vašoj školi tehničar imaju izgled
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Internet problem s DSL wingman Networking, Modemi & VoIP 2 10. prosinac 2008 17:25
Problemi sa vidik i Internet plixploxplax Općenito Software Chat 1 17. studeni 2007 04:21
Internet Problems 2shortplanks Networking, Modemi & VoIP 3 6. Sep 2007 04:48
PC Internet veza problemi tjhawg Networking, Modemi & VoIP 6 27. kolovoz 2007 20:34
Internet problem džungla-bhoy Web Browsers & FTP Klijenti 4 25. kolovoz 2007 05:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.