rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Networking, Modems & VoIP

Register

Internet problemów krzta Vista

Reply

Narzędzia wątku
Old 10 października 2007, 12:57
Nowe państwa grupy

Default Internet problemów krzta Vista

w mojej szkole nie ma publicznego internet conection w bibliotece, ale mój komputer cantomat dostać dostęp do niej i innych dont komputerowych proble tylko diference jest, że mój komputer jest zasilany z Vista i wszystkich innych komputerów ma XP zainstalowane w taki sposób i dont know whats the problem
vist mówi, że być może problem whit managemetn z internetu
więc może eny jeden współpracownik mi podobać się?
Old 21 października 2007, 03:21
Grupa dawcy

Default Internet problemów krzta Vista

jest to przewodowe lub bezprzewodowe? tak czy inaczej i to po prostu wziąć komputera do technik szkoły do zapoznania
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Problemy z Internetu DSL skrzydłowego Networking, Modems & VoIP 2 10 grudzień 2008 17:25
Problemy z Vista i internet plixploxplax Ogólne Oprogramowanie Czat 1 17 listopada 2007 04:21
Problemy z Internetem 2shortplanks Networking, Modems & VoIP 3 6-gi Wrz 2007 04:48
PC połączenie z Internetem problemów tjhawg Networking, Modems & VoIP 6 27. sierpnia 2007 20:34
Internet problemów jungle-bhoy Przeglądarki WWW i FTP Klienci 4 25 sierpień 2007 05:48
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.