mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Internet probleme pic Vista

Reply

Thread Tools
Old 10 octombrie 2007, 12:57
Noile state Group

Default Internet probleme pic Vista

la scoala mea acolo este un public Conectare la internet in biblioteca, dar calculatorul meu cant obţine acces la aceasta şi a altor calculator dont au o proble singurul diference este ca calculatorul meu este difuzat pe vista şi toate celelalte computere a XP instalat aşa i dont know ce este problema
vist spune că-l poate probleme pic de managemetn de pe internet
eny poate aşa o să-mi ajute va rog?
Old 21 octombrie 2007, 03:21
Grupul de donator

Default Internet probleme pic Vista

este cu fir sau fără fir? fie doar un fel i-ar lua pe computer pentru a vă tehnician şcoală pentru a avea o privire
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Internet probleme cu DSL ajutor Networking, Modemuri & VoIP 2 10 decembrie 2008 17:25
Probleme cu Vista şi Internet plixploxplax General Chat Software 1 17 noiembrie 2007 04:21
Probleme Internet 2shortplanks Networking, Modemuri & VoIP 3 6lea Sep 2007 04:48
PC conexiune Internet probleme tjhawg Networking, Modemuri & VoIP 6 27 august 2007 20:34
Internet probleme jungla-bhoy Web Browsers & FTP Clienti 4 25 august 2007 05:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.