az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

İnternet sorunlar katiyen uzak manzara

Reply

Konu Araçları
Old 10 Ekim 2007, 12:57
Yeni Üye Grubu

Default İnternet sorunlar katiyen uzak manzara

Benim okulda bir kütüphane benim bilgisayar cant ve diğer bilgisayar dont erişmek bir kamu İnternet conection ancak bir proble tek diference var benim bilgisayar uzak manzara ve diğer tüm bilgisayarlara sahip XP I dont çok yüklü biliyorum çalışan bir Sorun nedir
vist bu belki sorunlar internet ve managemetn katiyen diyor
Bunu bana lütfen yardım eny olabilir?
Old 21 Ekim 2007, 03:21
Bağış Grubu

Default İnternet sorunlar katiyen uzak manzara

bu kablosuz ya da kablolu? Sadece okul teknisyen bir göz bilgisayar alacak ya yolu
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
DSL ile İnternet sorunları İşaret Ağ, Modemler & VoIP 2 10. Aralık 2008 17:25
Vista ve internet ile Sorunları plixploxplax Yazılım Genel Sohbet 1 17. Kasım 2007 04:21
İnternet Sorunları 2shortplanks Ağ, Modemler & VoIP 3 6. Eylül 2007 04:48
PC İnternet bağlantısı sorunları tjhawg Ağ, Modemler & VoIP 6 27. Ağustos 2007 20:34
İnternet problemleri orman-bhoy Web Tarayıcılar & FTP istemci 4 25. Ağustos 2007 05:48
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından