![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте там. Може ли някой да ми помогне? Имам 2 компютъра в рамките на 5 фута на eachother; и двете свързани с SKY Високоскоростен чрез безжичен маршрутизатор. 1 компютър работи добре и винаги се получава, свързани с Интернет, но на друг компютър поддържа идва с "на безжичния сигнал отлични. Слаб или никакъв интернет връзка, поради не ПР адрес". Той направи първоначално работят няколко пъти за един час, или така, но тогава той просто спря и аз никога не сте били в състояние да получите интернет отново. Мога кой да помогне PLLLLEEASEEEE. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали повторно инсталиране на рутер. Или просто я, нарязани на властта и я поставете обратно инча |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| опитвам с помощта на кабел. ако този DONT работа Мисля вашия рутер може да бъде лошо. но дори ако грешката се появява Im не сигурен ако Вашият рутер е лошо ... Вие винаги можете да отидете в
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако на компютъра е, че близо просто поставете един Ethernet кабела в рутера и компютъра.
Това трябва да ви връзка. Опитайте да премахнете всички безжични софтуера и хардуера на компютъра и след това преинсталирате всичко и си влиза ли ключ. Това трябва да реши това. Моята система: Eclipse
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Когато щракнете върху Website имейл адрес, стария си имейл адрес дойде. Как? | language12 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 19 април 2009 03:01 |
| Помощ при промяна на IP адрес - Промяна на MAC адрес | blood1000 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 25 Feb 2009 12:16 |
| Така че защо ние трябва да се променят адреса? | tomthedrummer1992 | Изключено Тема Дискусия | 3 | 6 октомври 2008 14:29 |
| Друг имейл адрес | valenta | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 4 | 26 Jan 2008 16:49 |
| IP адрес | antbann | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 2-ро Nov 2007 08:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |