![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Může mi někdo pomoct? Mám 2 počítačů do 5 stop eachother; oba připojeny k SKY přes Wireless Broadband Router. 1 počítač funguje a vždycky připojen k Internetu, a přesto jiných počítačových stále přichází s "bezdrátovou signálu vynikající. Slabé nebo žádné připojení k internetu vzhledem k ne IP adresu." Je to původně práci několikrát za hodinu, nebo tak, ale pak to prostě zastavil a já jsem nikdy nebyl schopen dostat internet znovu. Může někdo pomoci PLLLLEEASEEEE. Díky. |
|
| |||
| |||
| Zkoušeli jste re-instalaci routeru. Resetování nebo jen to, snížit výkon a vložte ji zpět palců |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste použít drát. v případě, že práce i dont think váš router může být špatně. ale iv případě, že dojde k chybě im nejsou jisti, zda váš router je špatný ... vždy můžete jít do
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud je počítač, že úzká právě Připojte ethernetový kabel do routeru a PC.