![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Έχω 2 υπολογιστές εντός 5 πόδια των eachother? Τόσο συνδεδεμένη με SKY Ευρυζωνικές μέσω του Wireless Router. 1 υπολογιστής λειτουργεί ωραία και γίνεται πάντα συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο, αλλά το άλλο κρατάει Υπολογιστών έρχονται με "ασύρματου σήματος εξαιρετική. Φτωχές ή δεν οφείλεται σε σύνδεση με το διαδίκτυο δεν διεύθυνση IP". Αυτό έγινε αρχικά εργασίας δύο φορές για μία ώρα περίπου, αλλά τότε μόνο σταμάτησε και έχω ποτέ δεν ήταν σε θέση να λάβετε και πάλι Internet. Μπορεί κανείς PLLLLEEASEEEE βοηθήσει. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Έχετε δοκιμάσει εκ νέου την εγκατάσταση του δρομολογητή. Ή απλά την επαναφορά της, αφαιρεί την εξουσία και βύσμα πίσω in. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο. ότι εάν dont εργασίας πιστεύω δρομολογητή σας μπορεί να είναι κακό. αλλά ακόμη κι αν το σφάλμα δεν παρουσιάζεται im σίγουρος εάν ο δρομολογητής σας είναι κακό ... μπορείτε πάντα να πάτε σε
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν ο υπολογιστής είναι ότι η στενή απλά συνδέστε ένα καλώδιο Ethernet στον router και του υπολογιστή.
Αυτό θα πρέπει να σας κάνει μια σύνδεση. Δοκιμάστε να αφαιρέσετε όλα τα ασύρματα το λογισμικό και το υλικό από τον υπολογιστή και στη συνέχεια εγκαταστήστε ξανά τα πάντα και θα τεθεί εκ νέου το κλειδί. Αυτό πρέπει να το λύσουμε. Το σύστημά μου: Eclipse
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όταν Κάνοντας κλικ σε μια Ιστοσελίδα Email Διεύθυνση, Διεύθυνση Email Παλιά μου έρχεται. Πώς; | language12 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 19 Απρ 2009 03:01 |
| Βοήθεια με την αλλαγή διεύθυνσης IP - Αλλαγή MAC Address | blood1000 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 25 Φεβ 2009 12:16 |
| Έτσι, γιατί πρέπει να αλλάξουμε τη διεύθυνση; | tomthedrummer1992 | Off Topic Συζήτηση | 3 | 6 Οκτ 2008 14:29 |
| Άλλο Ηλεκτρονική Διεύθυνση | valenta | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 26 Ιαν 2008 16:49 |
| Διεύθυνση IP | antbann | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 2η Νοεμβρίου 2007 08:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |