![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello there. Može bilo tko pomoć mene? Imam 2 računala u roku od 5 noge eachother; oboje spojeni na SKY preko Wireless Broadband Router. 1 računalo radi fino i uvijek dobije spojeni na Internet, a druga se čuva Računalna dolazite sa "jačinu signala bežične mreže odlična. Slabo ili nikakvo internet vezu zbog ne IP adresu". Ona nije izvorno djelo par puta za jedan sat ili tako, ali onda jednostavno prestao i nikad nisam bio u mogućnosti da biste dobili Internet opet. Može bilo tko pomoć PLLLLEEASEEEE. Hvala. |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušali ponovno instaliranje ruter. Ili samo resetovanje ga izrezali vlast i priključiti ga ponovo in |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probati koristeći žica. ako taj dont funkcionirati Mislim vaš usmjerivač svibanj biti loše. ali čak i ako je pogreška pojavljuje im ne siguran ako tvoj usmjerivač je loš ... uvijek možete otići u
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je računalo da zatvorite samo jedan utikač Ethernet kabel u ruter i računalo.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kad kliknete na jedan Website e-mail adresa, moj stari Email adresa Isporučuje Gore. Kako? | language12 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 19. travanj 2009 03:01 |
| Pomoć s Mijenjanje IP Address - Promena MAC adresu | blood1000 | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 25. veljača 2009 12:16 |
| Pa zašto je moramo promijeniti adresu? | tomthedrummer1992 | Off Topic Discussion | 3 | 6. listopad 2008 14:29 |
| Drugu adresu e-pošte | Valenta | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 26 siječanj 2008 16:49 |
| IP adresa | antbann | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 2. studeni 2007 08:43 |
| Thread Tools | |
| |