![]() |
|
| |||
| |||
| הלו שם. מישהו יכול לעזור לי? יש לי 2 מחשבים בתוך 5 הרגליים של eachother; שניהם קשורים SKY פס רחב באמצעות נתב אלחוטי. 1 המחשב עובד בסדר ותמיד מקבל מחובר לאינטרנט, עדיין שומר על המחשב השני מגיע עם "עוצמת הקליטה האלחוטית מעולה. ירודה או ללא חיבור לאינטרנט עקב לא כתובת ה-IP". הוא עשה עבודה במקור כמה פעמים במשך שעה בערך, אבל אז הוא פשוט הפסיק ואני כבר לא היה מסוגל להגיע שוב לאינטרנט. מישהו יכול לעזור PLLLLEEASEEEE. תודה. |
|
| |||
| |||
| האם ניסית להתקין מחדש את הנתב. או רק מאפסת אותו, חתכו את העוצמה ואת תקע אותה בחזרה למערכת |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה להשתמש מברק. אם כי אני חושב dont עבודה הנתב שלך עלול להיות רע. אבל גם אם השגיאה מתרחשת IM לא בטוח אם הנתב שלך הוא רע ... אתה תמיד יכול להיכנס
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם המחשב הוא פשוט לסגור את זה תקע של כבל Ethernet לתוך הנתב לבין המחשב.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעת לחיצה על אתר אינטרנט כתובת דוא"ל, כתובת הדוא"ל הישנה שלי מגיע למעלה. איך? | language12 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 19th אפריל 2009 03:01 |
| עזרה עם שינוי כתובת IP - שינוי כתובת MAC | blood1000 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | ה -25 בחודש פברואר 2009 12:16 |
| אז מדוע אנחנו צריכים לשנות את הכתובת? | tomthedrummer1992 | דיון Off topic | 3 | 6 אוקטובר 2008 14:29 |
| כתובת דוא"ל נוספת | valenta | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | 26 ינואר 2008 16:49 |
| כתובת IP | antbann | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 2nd נובמבר 2007 08:43 |
| שרשרת כלים | |
| |