![]() |
|
| |||
| |||
| Hello there. Can anyone help me? Turiu 2 kompiuterius per 5 pėdų eachother, abu prijungti prie plačiajuosčio SKY per Wireless Router. 1 Kompiuteris veikia puikiai, ir visada gauna prijungtas prie interneto, tačiau kitas kompiuteris vis iškyla su "belaidžio tinklo signalo stiprumas excellent. Neturtingų ar nėra interneto ryšio, nes ne IP adresas". Ji iš pradžių dirbti porą kartų už valandą, tačiau tuomet jis tiesiog sustojo, ir aš niekada negalėjo gauti interneto iš naujo. Can anyone help PLLLLEEASEEEE. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Ar jūs bandėte iš naujo įdiegti maršrutizatorius. Arba tiesiog naujo jį sumažinti energijos ir plug it back in |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pabandykite naudoti vielos. jei dont darbą Manau jūsų maršrutizatorius gali būti blogai. bet net jei klaida im not sure, jei jūsų maršrutizatorius yra blogai ... Jūs visada galite eiti į
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei kompiuteryje yra tai, kad arti tiesiog prijunkite Ethernet kabelis į maršrutizatorių ir kompiuterį.
Tai turėtų jums ryšys. Pabandykite pašalinti visas bevielio aparatinė bei programinė įranga iš kompiuterio ir įdiegti iš naujo ir viskas iš naujo įvesti savo raktą. Tai turėtų išspręsti. Mano sistema: Eclipse
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paspaudus Website email Adresas Mano Senas elektroninio pašto adresas pasirodo. Kaip? | language12 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Balandis 19, 2009 03:01 |
| Pagalba su kintančiu IP adresas - Changing MAC Address | blood1000 | Networking, Modems & VoIP | 4 | 25 vasaris 2009 12:16 |
| Tad kodėl mes turime pakeisti adresą? | tomthedrummer1992 | Off Topic Discussion | 3 | 6 spalis 2008 14:29 |
| Kitą adresą | Valenta | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | 26 sausis 2008 16:49 |
| IP adresas | antbann | Networking, Modems & VoIP | 1 | 2 lapkritis 2007 08:43 |
| Temos įrankiai | |
| |