![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna. Poate cineva să mă ajute? Am 2 calculatoare în termen de 5 metri de eachother; ambele conectate la SKY în bandă largă prin intermediul Wireless Router. 1 calculator lucrează bine şi devine mereu conectat la Internet, încă de altă Computer păstrează vii cu "puterea semnalului wireless excelent. Săraci sau nici o conexiune la internet pentru a nu cauza adresă IP". Aceasta a făcut iniţial de lucru de câteva ori pentru o oră sau cam aşa ceva, dar apoi s-a oprit şi m-am fost niciodată în stare să mă Internet din nou. Poate cineva ajuta PLLLLEEASEEEE. Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Aţi încercat re-instalarea de router. Sau doar reiniţializa, a redus de putere şi conectaţi-l înapoi inch |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| să încercaţi să folosiţi un microfon. în cazul în care dont lucru cred că vă router poate fi de rău. Dar chiar şi în cazul în care eroare de chat nu sunt sigur dacă vă router-e de rău ... Se poate face în
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În cazul în care computerul este că aproape doar plug cablu ethernet într-un router şi PC-ul.
Asta ar trebui sa ai o conexiune. Încercaţi să eliminaţi toate wireless, software şi hardware de la PC, apoi reinstalaţi şi tot tu esti intră cheie. Asta ar trebui să rezolve el. Sistemul meu: Eclipse
|