![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj. Môže mi niekto pomoct? Mám 2 počítačov do 5 stop eachother; oba pripojené k SKY cez Wireless Broadband Router. 1 počítač funguje a vždycky pripojený k Internetu, a napriek tomu iných počítačových stále prichádza s "bezdrôtovú signálu vynikajúce. Slabé alebo žiadne pripojenie k internetu vzhľadom na ne IP adresu." Je to pôvodne prácu niekoľkokrát za hodinu, alebo tak, ale potom to jednoducho zastavil a ja som nikdy nebol schopný dostať internet znova. Môže niekto pomôcť PLLLLEEASEEEE. Vďaka.
|
|
|
|||
|
|||
|
Skúšali ste re-inštalácii routeru.
Resetovanie alebo len to, znížiť výkon a vložte ju späť palcov |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
skúste použiť drôt. v prípade, že práca i dont think váš router môže byť zle. ale iv prípade, že dôjde k chybe im nie sú istí, či váš router je zlý ... vždy môžete ísť do
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ak je počítač, že úzka práve Pripojte ethernetový kábel do routeru a PC.