![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелло тхере. Може било ко помоћ мене? Имам 2 рачунара у року од 5 ноге еацхотхер; обоје повезани на СКЫ преко Уирелесс Броадбанд Роутер. 1 рачунар ради фино и увек добије повезани на Интернет, а друга се чува Компјутерска долазите са "јачину сигнала бежичне мреже одлична. Слабо или никакво интернет везу због не ИП адресу". Она није изворно дело пар пута за један сат или тако, али онда једноставно престао и никад нисам био у могућности за добити то опет. Може било ко помоћ ПЛЛЛЛЕЕАСЕЕЕЕ. Хвала. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли покушали да поново инсталирате рутери. Или само ресетовање га исекли власт и прикључити га поново ин |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| пробати помоћу жица. ако тај донт посао Мислим ваш усмјеривач мај бити лоше. али чак и ако је грешка појављује им не сигуран да твој усмјеривач је лош ... увек можете отићи у
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је рачунар да затворите само један утикач Етхернет кабл у рутери и рачунар.
То би требало да добијете везу. Покушајте да уклоните све бежичне софтвера и хардвера са рачунаром, а затим све поново инсталирати и поново Вас унесите кључ. То би требало решити то. Мы Сыстем: Ецлипсе
|