![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз са се интересуват от тези за известно време сега, не знае много за тях и те знаят много голям струва 150 лири и е в никакъв бързат да си купите.
Но, днес баща ми приятел е един в магазин, който заповяда на около 3 месеца, но не могат да продадат. И той ми го даде за 20 паунда, сделка! Така че, когато се прибрах вкъщи и се поставя в условия, много Да започнем всичко. Да започнем с малко Crysis: Без мрежа убиец карта: Резолюция: 1680x1050 Графика: По подразбиране много висока Average FPS: 37 С мрежа убиец карта: Average FPS: 34 ------------------------- Добре този странен, да не говорим, позволява играят някои WoW! ------------------------- Без мрежа убиец карта: Резолюция: 1680x1050 Графика: Всички Maxed. Average FPS в Ironforge на един зает следобед: 135 Средна държави-членки (Ping): 54 С мрежа убиец карта: Average FPS, че същия ден в Ironforge: 143 Средна държави-членки (Ping): 61 --------------------- Леко подобрение нали? Може би .. ![]() Или може би хората просто ляво ..? -------------------- Така че по-късно тази вечер и изкорени достатъчно сили да опитате отново, и отново, и отново, и отново. Но това просто не работи! Аз опитах с: BF2 WoW Crysis Забрава Assassin's Creed PC Скорости на война WarRock (както са изброени на уеб сайта) BioShock Counter-Strike Source И това не води до увеличаване ми FPS най-малко. Отделно от хълцане и тя не се замразява помогне малко в BF2. Но не много, не можех да видя разликата. --------------------- Ако наистина сте готови да парцалче на тази много пари, Atleast го опитате, преди да купите. Можете да получите най-на-на-графика гама карта за една и съща цена. Благодаря-Eltoc Моята система: Лиам на издокарвам ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не нещо, което действително една мрежова карта ще увеличи честотата на кадрите много (ако изобщо) ако е имало някакво подобрение за нея, бих казал, че би на пинг, защото ако тя може да обработва данните по-бързо, отколкото onbaord мрежова карта , ще има по-малко закъснение.
| |||
| |||
| Да, но обещания от уебсайта ме видите с въпроси, гатанки. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Техническа на доклад за преглед тук Изглежда, за да потвърдите опит ....... е не просто се радвам, че само отработено £ 20 на нея
| |||
| |||
| Всяка покупка, който намалява си широчина на честотната лента в полза на останалите от нас е добре похарчени пари! ![]() Моят "до 8mbps" слезе 0.1mbps накратко вчера, но бързо се възстановява отново да 6.5mbps, когато поставите картата си и. ..
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pfffft. Какво смъквам! $ 250 за мрежова карта
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eltoc имате монтирам убиец, а сега и мрежа убиец card.lol
Ако бях на ваше място обаче бих продават, че GTS и това безумно скъп мрежова карта и да закупите по-добра видеокарта. Натрупване на няколко FPS от една мрежова карта ще бъде нищо в сравнение с увеличението на FPS от по-добро GPU. Промени:За съжаление didn't прочетете последното късче на вашия post.Still въпреки че би трябвало да можете да получите приятен няколко лири за мрежова карта, а и надстройка? Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Направих точно това, което казахте, които се продават онлайн мрежова карта за 90 лири: P каква печалба за боклук.Но, в минута аз не мисля, че ще бъде подобряване ми GPU. Не мога да не повече от всяка игра, но и повечето от тези игри, аз никога не играя. Играл съм веднъж Crysis, но никога не влезе в нея, аз основавам то повтарящи се през цялата. Но този ми. Мисля, че ще бъде подобряване на GX2 9800 в идните месеци, но аз просто се наведе майка ми's ръка за 1600 лири, което аз просто изразходвани за нови Alienware m15x. Спецификация в SIG: P
__________________ Лаптоп Alienware Площ-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz овен О, и iphone |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Мрежова карта не разпознава мрежа / интернет | jeffpoulsen | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 17 Юни 2009 13:33 |
| KILLER NIC Картички | Macmac508 | В мрежа, модеми & VoIP | 8 | 1-во Апр 2008 08:38 |
| Мрежова карта | 9kelad | В мрежа, модеми & VoIP | 9 | 18 Дек 2007 13:49 |
| Вечната "Придобиване на мрежата адрес" на мрежови карти | Роби | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 20 ноември 2007 година 10:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |