![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω που ενδιαφέρονται να λάβουν για λίγο τώρα, δεν γνωρίζουν πολλά σχετικά με αυτά και γνωρίζοντας ότι το κόστος ένα επιβλητικό i 150 λίρες δεν ήταν σε καμία βιασύνη για να αγοράσει ένα.
Αλλά, σήμερα, ο πατέρας του φίλου μου είχε ένα στο κατάστημα του ότι διέταξε περίπου 3 μήνες πριν, αλλά δεν μπορούσε να πωλήσει. Έτσι έδωσε σε μένα για 20 λίρες, ευκαιρία! Έτσι, όταν πήρα εγώ σπίτι το έθεσε σε όλα, μεγάλη αφήνει ξεκινήσει αυτό επάνω. Ας ξεκινήσουμε με μια μικρή Crysis: Κάρτα δικτύου δεν Killer: Resolution: 1680x1050 Γραφικά: Προεπιλογή Πολύ Υψηλή Μέσος FPS: 37 Με κάρτα δικτύου Killer: Μέσος FPS: 34 ------------------------- Εντάξει thats παράξενο, δεν πειράζει, σας δίνει τη δυνατότητα να διαδραματίσει ορισμένες WoW! ------------------------- Κάρτα δικτύου δεν Killer: Resolution: 1680x1050 Γραφικά: Όλα Maxed. Μέσος FPS σε Ironforge σε μια πολυσύχναστη απόγευμα: 135 Μέσος MS (ping): 54 Με κάρτα δικτύου Killer: Μέσος FPS την ίδια ημέρα σε Ironforge: 143 Μέσος MS (ping): 61 --------------------- Μια μικρή βελτίωση ναι; Ίσως .. ![]() Ή ίσως οι άνθρωποι αριστερά λίγο ..; -------------------- Έτσι, αργότερα το ίδιο βράδυ θ αποπτέρωση μέχρι αρκετή δύναμη για να προσπαθήσει ξανά, και ξανά, και ξανά και ξανά. Αλλά απλώς δεν δουλειά! Έχω δοκιμάσει με: BF2 WoW Crysis Oblivion Creed PC Δολοφόνος της Gears of War WarRock (Όπως αναφέρεται στο δικτυακό τόπο) BioShock Counter-Source απεργία Και δεν αύξηση FPS μου ένα κομμάτι. Εκτός από λόξιγκας και πάγωμα αυτό βοηθάει λίγο στην BF2. Αλλά δεν είναι πολύ, δεν μπορούσα να δείτε τη διαφορά. --------------------- Αν είστε πραγματικά διατεθειμένοι να απόσχιση από αυτό πολλά χρήματα, atleast το δοκιμάσετε πριν να αγοράσετε. Μπορείτε να πάρετε μια top-of-the-range Κάρτα γραφικών για την ίδια τιμή. Χάρη-Eltoc Το σύστημά μου: Liam της εξέδρας ..;
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έκανα κάτι πραγματικά μια κάρτα δικτύου θα αυξήσει το ρυθμό καρέ πολύ (αν όχι καθόλου) αν υπήρχε καμία βελτίωση για αυτό, θα έλεγα ότι θα του το ping, διότι, αν μπορεί να επεξεργαστεί τα δεδομένα ταχύτερα από ό, τι ένα onbaord κάρτα δικτύου , θα υπάρχει λιγότερη καθυστέρηση.
| |||
| |||
| Ναι, αλλά υποσχέσεις από την ιστοσελίδα μου να δείτε γρίφους με ερωτήσεις. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η έκθεση αναθεώρησης Tech εδώ φαίνεται να επιβεβαιώνει την εμπειρία σας ....... δεν είναι απλά χαρούμενος που δαπανήθηκαν μόνο £ 20 για το
| |||
| |||
| Κάθε αγορά που μειώνει το εύρος ζώνης σας προς όφελος της υπόλοιπης μας είναι χρήματα που πιάνουν τόπο! ![]() Μου "έως 8Mbps" κατέβηκε στο 0.1mbps συντομία χθες, αλλά γρήγορα επανήλθε ξανά να 6.5mbps όταν βάζετε την κάρτα σας in. ..
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pfffft. What a rip off! 250 δολάρια για μια κάρτα δικτύου
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eltoc έχετε μια εξέδρα δολοφόνος και τώρα card.lol δίκτυο Killer
Αν σου ήταν ωστόσο θα ήθελα να πωλούν το GTS και ότι overpriced insanely κάρτα δικτύου και να αγοράσετε μια καλύτερη κάρτα γραφικών. Κερδίζοντας λίγα FPS από μια κάρτα δικτύου δεν θα είναι τίποτα σε σύγκριση με την αύξηση των FPS από μια καλύτερη GPU. Επεξεργασία:Λυπούμαστε Το Didnt διαβάσετε το τελευταίο κομμάτι του post.Still σας, αν και θα πρέπει να μπορείτε να έχετε ένα όμορφο μερικά αντιστάθμισμα για την κάρτα δικτύου και την αναβάθμιση huh; Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έκανα ακριβώς αυτό που είπατε, που πωλούνται σε απευθείας σύνδεση η κάρτα δικτύου για 90 quid: P τι κέρδος για ένα κομμάτι του σκουπίδια.Αλλά, κατά τη θ λεπτά και δεν νομίζω ότι θα είναι η αναβάθμιση GPU μου. Μπορώ να max κάθε παιχνίδι ακόμη και οι περισσότεροι από αυτούς i παιχνίδια δεν παίζουν. Έχω παίξει Crysis μια φορά, αλλά δεν πήρε ποτέ σε αυτό, το βρήκα επαναλαμβανόμενη σε όλη τη διαδρομή μέσω. Αλλά thats μου. Νομίζω ότι θα είναι η αναβάθμιση του 9800 στο GX2 τους επόμενους μήνες, αλλά εγώ απλά λυγισμένο μαμά μου χέρι για τις 1.600 λίρες, οι οποίες i μόλις δαπανηθεί για τη νέα Alienware m15x. Specs στη sig: P
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX Ω 4gig 800MHz RAM, και ένα Iphone |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάρτα δικτύου δεν αναγνωρίζει δικτύου / Διαδικτύου | jeffpoulsen | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 17 Ιουν 2009 13:33 |
| KILLER NIC Κάρτες | Macmac508 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 8 | 1 Απρ 2008 08:38 |
| Κάρτα δικτύου | 9kelad | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 9 | 18 Δεκ. 2007 13:49 |
| Αιώνια "Η απόκτηση διεύθυνσης δικτύου" για την κάρτα δικτύου | Robbie | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 20 Νοε 2007 10:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |