![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam bio zainteresiran za tim, a sad, ne znam puno o njima i znajući da se trošak golemo 150 £ ja je ni na koji hrle kupiti jedan.
Ali, danas je otac moj prijatelj je imao jednu u trgovini da je naručio oko 3 mjeseca ali nije mogao prodati. Tako ga je dao meni za 20 funti, jeftino! Dakle, kada sam dobio doma ja ga staviti sve u, velikom omogućuje pokretanje ove gore. Lets start s malo Crysis: Bez Killer network card: Rezolucija: 1680x1050 Grafika: Default Vrlo visoka Average FPS: 37 Sa Killer network card: Average FPS: 34 ------------------------- Dobro taj koban, nikada uma, dopušta igrati neke WoW! ------------------------- Bez Killer network card: Rezolucija: 1680x1050 Grafika: Sve maxed. Average FPS u Ironforge na zaposlen popodne: 135 Prosječna MS (ping): 54 Sa Killer network card: Average FPS taj isti dan u Ironforge: 143 Prosječna MS (ping): 61 --------------------- Omalovažavanje poboljšanje da? Možda .. ![]() Ili možda ljudi jednostavno ostavio ..? -------------------- Tako je kasnije te večeri sam iščupaše dovoljno snage pokušati ponovno, i ponovno, i opet i opet. Ali, to jednostavno ne radi! Pokušao sam sa: BF2 WOW Crysis Zaborav Assassin's Creed PC Gears of War WarRock (kao što je navedeno na web stranici) BioShock Counter-Strike Source I to ne povećati FPS jedan zalogaj. Osim štucanje i zamrznuti to ne pomaže nešto u BF2. Ali ne mnogo, nisam mogao vidjeti razliku. --------------------- Ako ste zaista spremni rasturati se ovo mnogo novca, atleast probati prije kupnje. Možete dobiti top-of-the-range Grafička kartica za istu cijenu. Hvala-Eltoc My System: Liam's katarka ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nisam zapravo stvar mrežna kartica bi se povećati brzina toliko (ako uopće) ako ima je bilo koji poboljšanje za to, rekao bih da bi ping, jer ako se može obraditi podatke brže nego onbaord mrežna kartica , ne bi bilo manje kašnjenja.
| |||
| |||
| Jest, ali obećanja iz web see me zagonetke s pitanjima. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tech Report pregled ovdje Čini se kako bi potvrdili svoje iskustvo ....... nije vam baš drago što ste samo proveli £ 20 na njega
| |||
| |||
| Bilo koji kupiti da smanjuje pojasnu širinu u korist ostalo nas je novac dobro potrošen! ![]() Moj "do 8mbps" siđe 0.1mbps kratko jučer, ali se brzo oporavila da ponovno 6.5mbps kada stavite svoju karticu i. ..
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pfffft. Što rip off! $ 250 za mrežnu karticu
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eltoc imate Killer opremiti i sada card.lol Killer mreža
Ako sam vas ipak bio bih prodati taj GTS ludo i da je precijenjen mrežna kartica i kupiti bolje grafičke kartice. Stjecanje par FPS-a iz mrežna kartica neće biti ništa u odnosu na povećanje FPS iz bolji GPU. Edit:Žao nam nije pročitati posljednji zalogaj svog post.Still ipak trebali biste biti u mogućnosti da biste dobili lijep nekoliko funta za mrežnu karticu i nadograditi ha? My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Samo sam učinio ono što si rekao, prodao online mrežnu karticu za 90 funta sterlinga: P ono što je dobit za komad bezvrijedna.Ali, u minuti ja dont misliti ja htijenje biti ažurirati na moj GPU. Ja mogu max bilo koju igru još i najviše od tih igara i nikada igra. Ja sam igrao Crysis jednom ali nikada nije dobio u njega, našao sam ga ponavljajući sve na putu kroz. Ali mi je taj. Mislim da ću se nadogradili na 9.800 GX2 u mjesecima koji dolaze, ali ja samo moja mama je savijena ruka za 1.600 £ što ja pravedan potrošeno na nove Alienware m15x. Specifikacijama u sig: P
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz ram oh, i iphone |