![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Már érdeklődnek a következő egy ideje, nem tudva, sokat, és tudván, hogy óriási költsége 150 £ voltam sem vesz egy rohanás.
De ma a barátom apjának volt egy az ő tárolja, hogy elrendelte mintegy 3 hónappal ezelőtt, de nem tudta eladni. Így aztán kaptam 20 font alku! Így amikor hazaértem feltettem az egészet, nagy Kezdjük ezt fel. Kezdjük egy kis Crysis: Killer nélküli hálózati kártya: Felbontás: 1680x1050 Grafika: Default Very High Average FPS: 37 A Killer a hálózati kártya: Average FPS: 34 ------------------------- Rendben amit fura, semmi baj, amellyel játszani néhány WoW! ------------------------- Killer nélküli hálózati kártya: Felbontás: 1680x1050 Grafika: Minden maxed. Átlag FPS-ben Ironforge zsúfolt délután: 135 Átlagos MS (ping): 54 A Killer a hálózati kártya: Átlagos FPS, hogy ugyanazon a napon Ironforge: 143 Átlagos MS (ping): 61 --------------------- Egy kis javulás igen? Talán .. ![]() Vagy talán az emberek csak balra ..? -------------------- Szóval ma este én pengetős legfeljebb annyi erő, hogy próbálja meg újra, és újra, és újra és újra. De ez egyszerűen nem működik! Megpróbáltam az: BF2 WoW Crysis Oblivion Assassin's Creed PC Gears of War WarRock (Mint szerepel a honlapon) Bioshock Counter-Strike Source És ez nem növeli az én FPS egy kicsit. Eltekintve a csuklás és befagyasztják ez segít némileg BF2. De nem sok, nem láttam a különbséget. --------------------- Ha Ön valóban hajlandó foszlány ki ezt a sok pénzt, atleast próbálja ki mielőtt megveszi. Van egy top-of-the-range Grafikus kártya ugyanazon az áron. Köszönet-Eltoc My System: Liam's fúrótoronyhoz ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én valójában nem volt valami hálózati kártya növeli a test arány sokkal (ha egyáltalán), ha van-e valami javulás mert azt mondanám, ez az a ping, mert ha képes feldolgozni az adatokat gyorsabban, mint egy hálózati kártya onbaord , ott kevesebb lenne késedelmet.
| |||
| |||
| Igen, de ígéri a honlapról hozzám találós kérdések kérdéseivel. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A Tech Report felülvizsgálat itt Úgy tűnik, hogy erősítse meg tapasztalatok ....... Nem egyszerűen csak örülök, hogy csak a kiégett 20 £ rajta
| |||
| |||
| Minden olyan vásárlás, hogy csökkenti a sávszélesség javára a többiek is jól elköltött pénz! ![]() My "akár 8Mbps" lement 0.1mbps röviden tegnap, de gyorsan vissza ismét a 6.5mbps Ekkor te krtyt ..
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pfffft. What a rip off! $ 250 hálózati kártya
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eltoc van egy gyilkos rig, és most egy Killer hálózat card.lol
Ha én neked viszont szeretném eladni, hogy a GTS és az esztelenül eltúlzott hálózati kártya és vegyél egy jobb grafikus kártya. Szerez néhány FPS-egy hálózati kártya nem lesz más, mint a növekedés FPS jobb GPU. Edit:Sajnáljuk didnt olvassa el az utolsó darab a post.Still ellenére, hogy lehetővé kell tenni, hogy kap egy szép pár fontot a hálózati kártya és az upgrade mi? My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Tettem, amire azt mondtad, hogy eladta az online hálózati kártya 90 fontot: P mi az a nyereség egy darab szemét.De a pillanatban nem hiszem, én leszek a korszerűsítés my GPU. Én is max bármely játékot, és még a legtöbb ilyen játék soha nem játszanak. Én játszottam a Crysis egyszer, de soha nem került bele, én találta, hogy az ismétlődő egész úton keresztül. De amit én. Azt hiszem, majd átáll a 9800 GX2-ben az elkövetkező hónapokban, de én csak bent anyám karját a 1.600 £, amit éppen fordított az új Alienware m15x. Specifikáció in sig: P
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, és egy Iphone |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hálózati kártya nem ismeri a hálózat / internet | jeffpoulsen | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 17. június 2009 13:33 |
| KILLER NIC Cards | Macmac508 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 8 | 1. április 2008 08:38 |
| Hálózati kártya | 9kelad | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 9 | 18. december 2007 13:49 |
| Örökös "hálózati cím megszerzése" a hálózati kártya | Robbie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 20. november 2007 10:46 |
| Téma eszközök | |
| |