![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buvau suinteresuotas šias, o dabar nežino daug apie juos ir sužinoti jos kainą Didžiulį 150 £ man nebuvo bet skubėti jį įsigyti.
Bet, šiandien mano draugo tėvas buvo vienas iš jo laikyti, kad jis nurodė maždaug 3 mėnesiai, bet negali parduoti. Ir jis atidavė jį man už £ 20, išpardavimas! Taigi, kai aš namuose, aš įdėti ją visi, Didžiosios Pradėkime tai padaryti. Pradėkime su šiek tiek Crysis: Be Killer tinklo plokštė: Rezoliucija: 1680x1050 Grafika: Default Labai aukštas Average FPS: 37 Su Killer tinklo plokštė: Average FPS: 34 ------------------------- Alright thats weird, never mind, leidžia žaisti WOW! ------------------------- Be Killer tinklo plokštė: Rezoliucija: 1680x1050 Grafika: Visi maxed. Vidutinis PAS į Ironforge apie užimtas pietų: 135 Vidutinis MS (ping): 54 Su Killer tinklo plokštė: Vidutinis PAS tą pačią dieną Ironforge: 143 Vidutinis MS (ping): 61 --------------------- Nedidelis pagerėjimas taip? Gal .. ![]() O gal žmonės tiesiog paliko ..? -------------------- Taigi, šį vakarą aš nupešti iki pakankamai tvirta, kad pabandyti dar kartą ir vėl ir vėl ir vėl. Bet ji tiesiog neveikia! Aš išbandžiau su: BF2 WoW Crysis Oblivion Assassin's Creed PC Gears of War WarRock (kaip nurodyta ant tinklapyje) BioShock Counter-Strike Source Ir jis nedidina mano PAS bitas. Be žagsėti's ir užšaldyti jis padės šiek tiek BF2. Bet ne daug, aš nemačiau skirtumo. --------------------- Jei iš tikrųjų nori kapoti dėmesį į tai daug pinigų, atleast pabandykite jį prieš perkant. Galite gauti-iš viršaus nuotolio Grafika kortelę už tą pačią kainą. Thanks-Eltoc Mano sistema: Liam įlaidai ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesu tikrai dalykas tinklo plokštė padidins kadravimo dažnis yra daug (jei ne visi) jeigu yra kokių nors jį tobulinti, sakyčiau, tai ping, nes jei jis gali apdoroti duomenis sparčiau nei onbaord tinklo plokštė , būtų mažiau vėluojama.
| |||
| |||
| Taip, tačiau žada iš svetainės pamatyti mane mįslių klausimus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Technika Pranešimas peržiūra čia Atrodo, kad patvirtintumėte savo patirtį ....... ne tiesiog malonu jums tik praleido 20 £ ant jo
| |||
| |||
| Bet pirkti, kad sumažėja jūsų duomenų srautą į mūsų poilsio nauda yra gera investicija! ![]() Mano "iki 8mbps" sumažėjo iki 0.1mbps trumpai vakar, bet greitai atsigavo vėl 6.5mbps, kai jūs galėsite įdėti savo kortelę a. ..
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pfffft. Kas atardyti! Už tinklo plokštę 250 $
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eltoc turite Killer įlaidai, ir dabar Killer tinklo card.lol
Jei jums vis dėlto aš noriu parduoti, kad GTS ir neįtikėtinai brangių tinklo adapterį ir pirkti geresnės grafikos plokštę. Gauti keletą PAS nuo tinklo plokštė bus nieko palyginti su FPS padidės nuo geresnio GPU. Redaguoti:Atsiprašome didnt skaityti paskutinio tiek savo post.Still nors turėtumėte galėti gauti gražus keletą Kažkas už tinklo adapterį ir atnaujinti huh? Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš tik ką pasakė, parduodami tinklo kortele internete 90 quid: P Kas dėl junk gabalas pelno.Bet, bent minutę I don't think I bus modernizuoti mano GPU. Galiu max bet žaidimą dar ir dauguma tų žaidimų, aš niekada žaisti. I've played Crysis kartą, bet niekada nebuvo į ją, aš rasiu tai kartojasi visą kelią. Bet thats me. Manau, kad bus atnaujinti iki 9.800 Gx2 į ateinančius mėnesius, bet aš tiesiog smilga mama ranką už £ 1.600, kurį aš ką tik išleista nauja Alienware m15x. Specifikacijos ir sig: P
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, ir IPhone |