![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir ieinteresēti šajās, bet tagad, nezinot daudz par viņiem un zinot, tie maksā pēriens 150 £ es nekādā steigā nopirkt vienu.
Bet šodien mana drauga tēvs bija viens no viņa veikalā, ka viņam piesprieda aptuveni pirms 3 mēnešiem, bet nevarēja pārdot. Tādēļ viņš iedeva man ir 20 mārciņas, bargain! Tātad, ja es saņēmu mājās man tas viss ir, lieliski ļauj sākt šo uz augšu. Ļauj sākt ar nedaudz Crysis: Bez Killer tīkla karte: Izšķirtspēja: 1680x1050 Grafika: Default Ļoti augsta Average FPS: 37 Ar Killer tīkla karte: Average FPS: 34 ------------------------- Alright Tas ir dīvaini, nekad prātā, ļauj atskaņot kādu WoW! ------------------------- Bez Killer tīkla karte: Izšķirtspēja: 1680x1050 Grafika: Visi izsmelts. Average FPS in Ironforge par aizņemts pēcpusdienā: 135 Vidējais MS (ping): 54 Ar Killer tīkla karte: Average FPS tajā pašā dienā Ironforge: 143 Vidējais MS (ping): 61 --------------------- Neliels uzlabojums jā? Varbūt .. ![]() Vai varbūt cilvēki tikai pa kreisi ..? -------------------- Tik vēlāk, ka vakarā es noplūktas pietiekami daudz spēku, lai mēģinātu vēlreiz, un atkal, un atkal un atkal. Bet tas vienkārši nedarbojas! Esmu mēģinājis ar: BF2 WoW Crysis Oblivion Assassin's Creed PC Gears of War WarRock (kā uzskaitīts mājas lapā) Bioshock Counter-Strike Source Un tas nepalielina manu FPS vienu bitu. Neatkarīgi no žagas's un iesaldēt tas palīdzētu mazliet BF2. Bet nav daudz, es neredzu atšķirību. --------------------- Ja Jums ir patiešām vēlas sadriskāt veic šo daudz naudas, atleast mēģināt to pirms pērkat. Jūs varat saņemt top-of-diapazona grafikas karti vienāda cena. Thanks-Eltoc Mana sistēma: Liam's platformu ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es faktiski nav lieta tīkla karti palielinātu kadru nomaiņas ātrums ir daudz (ja vispār), ja tur tika veikti nekādi uzlabojumi saistībā ar to, es teiktu, ka tas ping, jo, ja tā var apstrādāt datus ātrāk nekā onbaord tīkla kartes , tad būtu mazāk kavēšanos.
| |||
| |||
| Aye, bet solījumi no mājas mani redzēt mīklu ar jautājumiem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tech Report pārskats šeit šķiet, apstiprina savu pieredzi ....... nav jūs vienkārši priecīgi Jums tikai iztērēti 20 £ par to
| |||
| |||
| Visiem pirkuma, kas samazina jūsu joslas platumu labu pārējo mums ir nauda iztērēta nauda! ![]() Mans "līdz 8mbps" samazinājās līdz 0.1mbps īsumā vakar taču ātri atgūt atkal 6.5mbps kad jūs nodot savu karti iekšā ..
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pfffft. Kas rip off! Par tīkla karte $ 250
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eltoc jums Killer platformas un tagad Killer tīkla card.lol
Ja es jūs tomēr es varētu pārdot šo GTS un insanely overpriced tīkla karti un nopirkt labāku grafikas karti. Iegūstot pāris FPS, kas no tīkla kartes būs nekas salīdzinājumā ar FPS pieaugums no labāk GPU. Edit:Sorry didn't lasīt pēdējā mazliet jūsu post.Still lai gan jūs varat iegūt jauku dažas mārciņa sterliņu ar tīkla karti un modernizāciju Huh? Mana sistēma: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Man bija tieši tas, ko jūs teicāt, ko pārdod tīkla karti tiešsaistē 90 mārciņa sterliņu: P ko peļņu gabals junk.Bet pēc mirkļa es nedomāju, ka man būs uzlabot manu GPU. Es varu max jebkurā spēlē vēl un lielākā daļa no šīs spēles es nekad play. Esmu spēlējis Crysis vienu reizi, bet nekad nonāktu tā, es atklāju, ka atkārtojas visu ceļu caur. Bet Thats me. Es domāju, ka man būs jaunināšanu 9.800 Gx2 kas nākamajos mēnešos, bet es tikai smilga manu mammu roku par £ 1.600 ko es tikko tērē jaunā Alienware m15x. Specs in sig: P
__________________ Klēpjdators Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz ram oh, un Iphone |