![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byłem zainteresowany tym na chwilę się, nie wiedząc zbyt wiele o nich i wiedząc, że koszt fest 150 kg i nie była w żadnym pośpiechu ją kupić.
Ale dziś mój przyjaciel ojciec miał jedną z jego sklepu, który kazał około 3 miesiące temu, ale nie może sprzedać. Dał mi go za 20 funtów, okazja! Tak więc, gdy dostałem do domu i umieścić ją całą w wielkie pozwala uruchomić tego. Pozwala uruchomić małą Crysis: Bez karty Killer sieci: Rozdzielczość: 1680x1050 Grafika: Default Very High Average FPS: 37 Z karty Killer sieci: Average FPS: 34 ------------------------- Alright thats weird, nie mówiąc, pozwala odtworzyć niektóre WoW! ------------------------- Bez karty Killer sieci: Rozdzielczość: 1680x1050 Grafika: Wszystkie maxed. Average FPS w Ironforge na zajęte popołudnie: 135 Średnia MS (ping): 54 Z karty Killer sieci: Average FPS tego samego dnia w Ironforge: 143 Średnia MS (ping): 61 --------------------- Niewielka poprawa tak? Może .. ![]() A może ludzie po prostu w lewo ..? -------------------- Więc później i wieczorem zebrał się dość siły, aby spróbować ponownie, i znowu, i znowu i znowu. Ale to po prostu nie działa! Próbowałem z: BF2 WoW Crysis Oblivion Assassin's Creed PC Gears of War WarRock (wymienionych na stronie internetowej) BioShock Counter-Strike Source A że nie zwiększy to moje FPS jeden bit. Oprócz czkawka i zamrożenia go nie pomaga nieco w BF2. Ale nie za dużo, nie widziałem różnicy. --------------------- Jeśli rzeczywiście chce strzępić na to dużo pieniędzy, atleast spróbować przed zakupem. Możesz dostać top-of-the-range Karta graficzna za tę samą cenę. Dzięki-Eltoc My System: Liam's rig ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I nie faktycznie rzecz kart sieciowych wzrośnie liczba klatek na wiele (jeśli w ogóle), czy jest jakaś poprawa na to, powiedziałbym to ping, dlatego jeżeli można przetwarzać dane szybciej niż onbaord karta sieciowa , nie będzie mniej opóźnień.
| |||
| |||
| Tak, ale obiecuje ze strony internetowej mnie zagadki z pytaniami. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tech Report przeglądu tu Zdaje się to potwierdzać swoje doświadczenia ....... nie jest po prostu przyjemnością tylko spędził na niej 20 zł
| |||
| |||
| Każdy zakup, który zmniejsza obciążenie łącza z korzyścią dla reszty z nas dobrze wydane pieniądze! ![]() Moje "do 8Mbps" poszedł na krótko 0.1mbps wczoraj, ale szybko odzyskać ponownie 6.5mbps momencie wprowadzenia karty w. ..
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pfffft. Co rip off! 250 dolarów za kartę sieciową
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eltoc masz amatorskie Killer i teraz card.lol sieci Killer
If I Was You jednak, że mógłbym sprzedawać GTS i szalenie overpriced karty sieciowej i kup lepszą kartę graficzną. Uzyskanie kilka FPS z karta sieciowa nie będzie niczym w porównaniu do wzrostu w FPS z lepszych GPU. Edycja:Niestety zrobił przeczytać ostatnio trochę się post.Still choć powinien być w stanie uzyskać ładne kilka funtów dla kart sieciowych i huh upgrade? My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
I nie tylko to, co pan powiedział, sprzedawane online karta sieciowa do 90 funtów: P co zysk kawałek śmieci.Ale, co ja minuty don't think I będzie modernizacja moje GPU. Mogę jeszcze max każdej grze i większość z tych gier nigdy nie grać. Grałem Crysis raz, ale nigdy nie miał do niego, i uznał za powtarzające się przez całą drogę. Ale to mnie. Myślę, że będzie upgrade do 9800 GX2 w najbliższych miesiącach, ale po prostu moja mama pochyliła ramię do 1600 funtów, które po prostu przeznaczyć na nowy Alienware m15x. Specyfikacja w sig: P
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Procesor Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, i Iphone |
![]() |
|
| Zakładki |