![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am fost interesaţi de aceste pentru un timp acum, nu ştie prea multe despre ei şi cunoscând acestea costa un whopping 150 I de lire nu a fost în nici o graba de a cumpăra una.
Dar, astăzi tatăl prietenului meu a avut unul in magazin sa că a ordonat în jur de 3 luni în urmă, dar nu a putut vinde. Deci, a dat-o la mine timp de 20 de lire sterline, afacere! Aşa că atunci când am ajuns acasă am pus-o în toate, o mare vă permite începerea asta. Să înceapă cu un pic Crysis: Fără a placa de reţea Killer: Rezolutie: 1680x1050 Grafica: Default foarte înaltă Average FPS: 37 Cu placa de reţea Killer: Average FPS: 34 ------------------------- Bine thats ciudat, nu minte, vă permite să joace unele WoW! ------------------------- Fără a placa de reţea Killer: Rezolutie: 1680x1050 Grafica: Toate maxed. Mediu FPS in Ironforge pe o după-amiază ocupat: 135 Mediu MS (ping): 54 Cu placa de reţea Killer: Average FPS că, în aceeaşi zi, în Ironforge: 143 Mediu MS (ping): 61 --------------------- O uşoară îmbunătăţire a da? Poate .. ![]() Sau poate oamenii tocmai a plecat ..? -------------------- Deci, mai târziu că am smuls până seara suficientă forţă pentru a încerca din nou, şi din nou, şi din nou şi din nou. Dar chiar nu funcţionează! Eu am încercat cu: BF2 WoW Crysis Uitare Assassin's Creed PC-ul Angrenaje de război WarRock (Ca listate pe site-ul web) BioShock Counter-Strike Source Si aceasta nu creşte FPS-mi un pic. În afară de sughiţ şi congela it does ajuta uşor în BF2. Dar nu de mult, nu am putut vedea o diferenţă. --------------------- Dacă sunteţi efectiv dispuşi să mărunţirii această bani de mult, atleast încercaţi să-l înainte de a cumpăra. Aveţi posibilitatea să obţineţi un top-of-the-range placă grafică pentru acelaşi preţ. Mulţumesc-Eltoc Sistemul meu: Liam's velatură ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am făcut ceva nu sunt de fapt un card de reţea ar duce la creşterea ratei de rama de mult (în cazul în care, la toate), dacă nu a existat nici o ameliorare pentru aceasta, aş spune că ar Ping, pentru că, dacă se poate prelucra datele mai rapid decat un card de reţea onbaord , nu ar fi mai mică întârziere.
| |||
| |||
| Da, dar promisiuni de la site-ul mă vezi ghicitori cu întrebări. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Raportul de revizuire Tech aici pare să confirme experienţa dumneavoastră ....... nu este tocmai l-aţi bucur ca ai cheltuit doar £ 20 pe el
| |||
| |||
| Orice achiziţie care scade lăţimea de bandă pentru a beneficia de restul dintre noi este bine cheltuiţi bani! ![]() Mea "de până la 8Mbps" sa dus în jos pentru scurt 0.1mbps de ieri, dar rapid recuperat din nou la 6.5mbps atunci când aţi pus cartea dvs. in ..
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pfffft. Ce rip off! 250 dolari pentru un card de reţea
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eltoc aveţi un dispozitiv de Killer şi acum o card.lol reţea Killer
Dacă am fost tu cu toate acestea mi-ar vinde ca GTS-ul şi că insanely overpriced Network Card si cumpara o carte de mai bună grafică. Castigarea un FPS câteva de la un card de reţea va fi nimic în comparaţie cu creşterea FPS de la un GPU mai bine. Editare:Ne pare rau didnt citit biţi ultima post.Still dumneavoastră dacă ar trebui să puteţi să obţineţi un frumos câteva lire pentru placa de reţea şi de upgrade nu-i asa? Sistemul meu: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Am facut ceea ce tocmai aţi spus, a vândut online, reţeaua de carte pentru 90 de lire: P ceea ce un profit pentru o bucată de junk.Dar, de la I minute nu cred că va fi modernizarea GPU-ului meu. I a putea max orice joc dar şi de cele mai multe dintre aceste jocuri nu am juca. Am jucat Crysis, o dată, dar nu a avut în ea, am găsit-o repetitivă tot drumul prin intermediul. Dar thats mine. Cred că va fi actualizarea la GX2 9800, în lunile următoare, dar am aplecat mama lui braţul pentru 1600 de lire sterline pe care tocmai am petrecut pe m15x noi Alienware. Specs în sig: P
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz RAM Oh, şi o Iphone |