![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bol som záujem o tieto na chvíľu teraz, nevedel nič o nich a vedieť, že náklady na monštruózne 150libra som nebol v žiadnom zhonu kúpite.
Ale dnes môj priateľ otec jedného z jeho obchod, ktorý si objednal asi pred 3 mesiacmi, ale nemohol predať. Tak on mi ho dal za 20 libier, smlouvat! Takže keď som prišiel domov som si to všetko, skvelá umožňuje spustiť to. Začnime s malou Crysis: Bez siete Killer karta: Rozlíšenie: 1680x1050 Grafika: Default Veľmi vysoké Average FPS: 37 Killer so sieťovou kartou: Average FPS: 34 ------------------------- Dobre to je divný, to nevadí, nechá zahrať WoW! ------------------------- Bez siete Killer karta: Rozlíšenie: 1680x1050 Grafika: Všetky maxime. Average FPS v Ironforge na rušné popoludnie: 135 Priemerné MS (ping): 54 Killer so sieťovou kartou: Average FPS ten istý deň v Ironforge: 143 Priemerné MS (ping): 61 --------------------- Mierne zlepšenie áno? Možno .. ![]() Alebo možno práve opustil ľudia ..? -------------------- Tak aj neskôr večer vytiahol až dosť sily a skúste to znova a znova a znova a znova. Ale to jednoducho nefunguje! Snažil som sa: BF2 WoW Crysis Zapomnění Assassin Creed na PC Gears of War WarRock (ako sú uvedené na internetovej stránke) BioShock Counter-Strike Source A to nezvýši svoje FPS jeden bit. Okrem čkať a zmraziť je to trochu pomôže v BF2. Ale nie moc, nemohol som vidieť rozdiel. --------------------- Ak ste skutočne ochotní skartovať túto toľko peňazí, aspoň to skúsiť, ako si kúpite. Môžete si top-of-the-range Grafická karta za rovnakú cenu. Vďaka-Eltoc Môj systém: Liam sa zmanipulovat ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja som vlastne vec, sieťová karta zvýši počet snímok za sekundu moc (ak vôbec), či existuje nejaký zlepšenie pre to, povedal by som, že by ping, pretože keď to môže spracovávať dáta rýchlejšie, ako onbaord sieťová karta , tam by bol menšie meškanie.
| |||
| |||
| Áno, ale sľubuje, z internetových stránok mne hádanky s otázkami. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nervózny Správa recenziu tady Zdá sa, že vaše skúsenosti potvrdiť ....... Nie je proste rád, že jsi strávil len 20 libier na to
| |||
| |||
| Za nákup, ktorý znižuje vaše pripojenie k prospechu nás ostatných je dobre vynaložené peniaze! ![]() Moja "až 8Mbps" zostúpil do 0.1mbps včera krátko, ale rýchlo sa zase späť do 6.5mbps keď dáš kartu v. ..
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pfffft. Čo rip off! 250 doláre za sieťovú kartu
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eltoc máte súpravy Killer a teraz sieť Killer card.lol
Jestli jsem si však, že by som mohol GTS a to šialene predražené sieťové karty a kúpiť lepšiu grafickú kartu. Získanie pár FPS od sieťovej karty nebude nič v porovnaní s nárastom FPS z lepšej GPU. Edit:Ospravedlňujeme sa didnt čítať posledný kúsok svojho post.Still keď by ste mali byť schopní získať pekný pár babiek pre sieťovú kartu a upgrade co? Môj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ja som len to, čo ste povedal, predal sieťová karta on-line za 90 libier: P, čo zisk za šmejd., Ale na chvíľu som si nemyslím, že budem modernizáciu svojej GPU. Môžem max akúkoľvek hru, ale aj väčšina z tých hier aj nikdy hrať. Ja som hral Crysis raz, ale nikdy som sa do toho, já zistil, že opakujúce sa celú cestu cez. Ale to je mi. Myslím, že bude upgrade na 9800 GX2 v nadchádzajúcich mesiacoch, ale ja proste moja mama ohnuté rameno 1600libra ktoré Práve som strávil na novej Alienware m15x. Špecifikácia v sig: P
__________________ Laptop Alienware Plocha-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800 GTX 4giga 800MHz RAM oh, a iphone |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sieťová karta nerozpozná sieť / internet | jeffpoulsen | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 17. júna 2009 13:33 |
| KILLER NIC karty | Macmac508 | Siete, Modemy & VoIP | 8 | 1. apríla 2008 08:38 |
| Sieťové karty | 9kelad | Siete, Modemy & VoIP | 9 | 18. december 2007 13:49 |
| Eternal "Získanie sieťových adries" na sieťovú kartu | Robbie | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 20. novembra 2007 10:46 |
| Thread Tools | |
| |