![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам био заинтересован у тим за неко време, а не знајући много о њима и знају они цену невероватних 150 килограма нисам био у било којој трци да купи један.
Али, данас мој пријатељ је отац био један у продавници да је он наредио пре око 3 месеца, али није могла да прода. Тако га је дао мени за 20 фунти, погодбе! Дакле, када сам кући сам ставио све, велики омогућава покретање ове горе. Почнимо са мало црысис: Убица мреже без картице: Резолуција: 1680кс1050 Графика: Прим-Веры Хигх Просечна ФПН: 37 Убица са мрежном картицом: Просечна ФПН: 34 ------------------------- У реду је тај чудан, није важно, омогућава играти неке УОУ! ------------------------- Убица мреже без картице: Резолуција: 1680кс1050 Графика: Све максед. Авераге фпс у Иронфорге на заузета поподне: 135 Просечна МС (стони): 54 Убица са мрежном картицом: Просечна ФПН истог дана у Иронфорге: 143 Просечна МС (стони): 61 --------------------- Благо побољшање Да? Можда .. ![]() Или можда људи једноставно лево ..? -------------------- Тако је касније те вечери сам плуцкед до довољно снаге да покушате поново, и поново и поново и поново. Али, то једноставно не ради! Покушао сам са: БФ2 УОУ Црысис Заборав Ассассин'с Цреед ПЦ - Геарс оф Уар УарРоцк (Као што је наведен на сајту) БиоСхоцк Цоунтер-Стрике Извор И не повећам ФПН један бит. Поред штуцање и замрзнути је мало не помогне у БФ2. Али не много, нисам могао видети разлику. --------------------- Ако сте заиста спремни да исецкате овај много новца, атлеаст пробати пре куповине. Можете добити врхунски-домета Графичка картица за исту цену. Хвала-Елтоц Мы Сыстем: Лиам'с катарка ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисам заправо ствар мрежна картица би се повећала колико фраме рате (ако је) да ли је било побољшања за све то, ја бих рекао да би пинг, јер ако то може да обради податке брже него онбаорд Мрежна картица , не би било мање кашњење.
| |||
| |||
| Аха, али обећања из сајту види мене загонетке са питањима. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Технологија Извештај преглед овде Изгледа да потврдите своје искуство ....... не само драго да је провео само 20 фунти на њу
| |||
| |||
| Било која куповина да се смањује Ваш пропусни опсег у корист нас осталих је новац и троши! ![]() Мој "до 8мбпс" сиђе на кратко 0.1мбпс јуче, али се брзо опоравио поново 6.5мбпс када ставити картицу унутра ..
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пффффт. Шта откинути! $ 250 за мрежну картицу
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Елтоц имате Убица Опремити и сада Убица мреже цард.лол
Ако ти је ипак желео да прода ГТС и да инсанелы оверприцед мреже картицу и купи бољу графичку картицу. Добија неколико ФПН са мрежном картицом ће бити ништа у поређењу на повећање са ФПН ГПУ-боље. Едит:Сорры диднт прочитајте последњи део ваше пост.Стилл мада требало би да можете да добијете леп пар Услуга за мрежну картицу и надоградње ха? Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Само сам урадио оно што си рекао, продао мрежном картицом онлине 90 Услуга: П шта профита за комад нежељеном.Али, у тренутку ја не мислим да ће бити мој ГПУ-надоградње. Могу максимално свакој игри али и већина тих игара никад играти. Црысис сам играо једном, али никада није добио на то, установио сам да се понављају све до краја. Али тај ми је. Мислим да ће бити надоградње на 9800 ГКС2 у месецима који долазе, али сам управо савијена рука моја мама је за 1.600 фунти које сам провео на новом Алиенуаре м15кс. Спецификације у СИГ: П
__________________ Лаптоп Алиенуаре Ареа-51 М15кс: Интел ® Цоре ™ 2 Дуо Т9300 8800М ГТКС 4гиг 800мхз рам ох, и ипхоне |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мрежна картица не препознаје мрежу / интернет | јеффпоулсен | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 17. јуна 2009 13:33 |
| Киллер НИЦ Цардс | Мацмац508 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 8 | 1 април 2008 08:38 |
| Нетуорк Цард | 9келад | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 9 | 18 децембар 2007 13:49 |
| Вјечна "Стицање адреса мреже" на мрежној картици | Роббие | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 20 новембар 2007 10:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |