![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunları bir süre için şimdi çok onlar hakkında bilmeden ilgi var ve bir kuyruklu £ 150 i maliyet bilerek herhangi bir acele satın almak değildi.
Ama bugün arkadaşımın babası ama onun mağazasında ki 3 ay önce etrafında emretti satmaz olabilir. Yani bana 20 £, pazarlık için verdi! So Eve I got tüm koydum, bu kadar büyük bir başlangıç sağlar. Biraz Crysis ile başlar sağlar: Killer ağ kart olmadan: Çözünürlük: 1680x1050 Grafik: Varsayılan Çok Yüksek Ortalama FPS: 37 Killer ağ kartıyla: Ortalama FPS: 34 ------------------------- Tamam, boşver, garip thats bazı WoW çalabilirsiniz! ------------------------- Killer ağ kart olmadan: Çözünürlük: 1680x1050 Grafik: Tüm maxed. Ortalama FPS Ironforge yoğun bir öğleden sonra: 135 Ortalama MS (ping): 54 Killer ağ kartıyla: Ironforge Ortalama FPS aynı gün: 143 Ortalama MS (ping): 61 --------------------- Hafif düzelme evet? Belki .. ![]() Ya da belki insanlar .. sol? -------------------- Böylece daha sonra o akşam ben yeterli gücü tekrar denemek için, tekrar ve tekrar ve tekrar çekti. Ama sadece çalışmıyor! Beraber çalıştık: BF2 WoW Crysis Oblivion Assassin's Creed PC Gears of War WarRock (gibi web listelenmiştir) BioShock Counter-Strike Source Ve bu benim FPS bir bit artmaz. Dışında hıçkırık ve biraz BF2 de yardımcı olur dondurma. Ama fazla değil, ben bir fark göremedim. --------------------- Eğer gerçekten bu kadar para için parçalayıp, atleast önce onu denemek isteyen satın. You-bir üst elde edebilirsiniz aynı fiyata menzilli Grafik kartı. Teşekkürler-Eltoc Benim Sistemi: Liam's teçhizat ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çünkü eğer daha hızlı bir onbaord ağ kartı daha veri işleyebilir Ben, bir ağ kartı çok (eğer at kare hızını artıracak varsa bunun için herhangi bir gelişme sağlandı all), I would say it would ping değil gerçekten bir şey yapmadı , daha az gecikme olur.
| |||
| |||
| Evet, ama bana soru bilmece görmek web sitesinden vaat ediyor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tech Report incelemesi burada deneyiminizi ....... onaylamak gibi görünüyor sadece sadece üzerinde 20 £ harcanan memnun değil
| |||
| |||
| Bizi geri kalanının yararına bant genişliği azalır Herhangi bir satın alma karşılığı iyi harcanmaktadır! ![]() Benim "kadar 8Mbps" için 0.1mbps kısaca dün ama indim hızla yeniden 6.5mbps zaman size kart koymak kurtarıldı in ..
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pfffft. What a rip off! 250 $ bir ağ kartı için
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eltoc sen ve şimdi Killer ağ card.lol a Killer teçhizat var
Eğer ki ben satmak olur mu olduğunu GTS ve insanely Ağ Kartı overpriced ve daha iyi bir grafik kartı satın alın. Bir ağ kartı kazanma birkaç FPS daha iyi bir GPU dan FPS artış ile karşılaştırıldığında hiçbir şey olacaktır. Düzenle:Ama sen ağ kartı ve yükseltme ha için güzel bir kaç sterlin almak gerekir Üzgünüz daha hiç senin post.Still son biraz okuyun? Benim Sistemi: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Sadece ne, 90 lira: P ağ kartı online sattığını söyledi ne yaptı önemsiz bir parça için bir kazanç.Ama, az dakika Sanırım GPU yükseltme olacak sanmıyorum. Henüz herhangi bir oyun max ve en çok bu oyunları i oyun oynamam. Bir keresinde ama Crysis oynadı sonra içine asla got, i yoluyla da yineleyici tüm yolunu buldu. But thats me. I i ayda 9800 GX2 için ama sadece benim's Annem eğilip i adil yeni alienware m15x üzerinde harcanan 1.600 £ için kol gelip yükseltme olacağını düşünüyorum. Sig in Özellikleri: P
__________________ Dizüstü Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz bellek oh, ve iphone |
![]() |
|
| Bookmarks |