![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я був зацікавлений у цих в той час як зараз, не знаючи багато чого про них, знаючи, що вони стоять колосальне 150 фунтів я не був у будь-якому поспішайте купити.
Але сьогодні батько мого друга була одна в своєму магазині, що він наказав близько 3 місяців назад, але не могли продати. Він подав мені на 20 фунтів, торгуватися! Тому, коли я прийшла додому, дав він усе у великому Давайте почнемо це вгору. Давайте почнемо з невеликого Crysis: Без мережева карта Killer: Дозвіл: 1680x1050 Графіка: За замовчуванням Дуже висока Середній FPS: 37 З мережевою картою Killer: Середній FPS: 34 ------------------------- Thats Alright дивно, нічого, що дозволяє відтворювати деякі WoW! ------------------------- Без мережева карта Killer: Дозвіл: 1680x1050 Графіка: Всі перевищити його. Середній FPS в Стальгорне на жвавій вдень: 135 Середній MS (Пінг): 54 З мережевою картою Killer: Середній FPS Того ж дня в Ironforge: 143 Середній MS (Пінг): 61 --------------------- Невелике поліпшення да? Може .. ![]() Чи, може бути, люди просто лівий ..? -------------------- Таким пізно ввечері я набрався достатньо сил, щоб спробувати знову, і знову, і знову і знову. Але він просто не працює! Я намагався з: BF2 WoW Crysis Забуття Assassin's Creed PC Gears Of War Ігрова система (як зазначено на сайті) BioShock Counter-Strike: Source І це не збільшить мою FPS один біт. Крім гикавка і заморозити воно допомагає трохи BF2. Але не так багато, я не міг побачити різницю. --------------------- Якщо ви справді готові до найменших з цього багато грошей, Atleast спробувати його перед покупкою. Ви можете отримати топ-оф-діапазоні графічну карту для тією ж ціною. Thanks-Eltoc Моя система: Ріг Лайама ..?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я насправді не річ мережевої карти призведе до збільшення частоти кадрів багато (якщо взагалі), якщо існують будь-які покращення в цьому, я б сказав, було б Пінг, тому що якщо він може обробляти дані швидше, ніж onbaord мережевої карти , тим менше буде затримка.
| |||
| |||
| Так, але обіцяє з сайту мені загадки з питаннями. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Tech Report огляд тут Здається, щоб підтвердити свій досвід ....... це вам не раді, що ви провели лише £ 20 на ньому
| |||
| |||
| Будь-яка покупка яких зменшується до пропускної здатності каналу на благо всіх нас це гарне вкладення грошей! ![]() Моя "до 8 Мбіт /" пішов би коротко 0.1mbps вчора, але швидко знову відновлені 6.5mbps коли ви вставляєте Вашу карту дюйми ..
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pfffft. Що здирати! $ 250 для мережевої карти
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eltoc у вас є установка вбивцею і тепер card.lol Killer мережа
If I Was You Однак я хотів би продати, що ГТС і що шалено завищена мережевої карти і купити кращу графічну карту. Отримання декількох FPS з мережевої карти буде ніщо в порівнянні зі збільшенням FPS від кращого графічного процесора. Зміна:Вибачте Didn't Читайте останній шматочок вашої post.Still хоча ви повинні мати можливість отримати хорошу кілька фунтів для мережевої карти і оновлення да? Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я так і зробила, що ти сказав, проданих онлайн мережева карта на 90 фунтів: P, що прибуток за шматок мотлоху.Але, на хвилину я не думаю, що буде модернізувати мій GPU. Я можу Макс будь-яку гру ще й більшість з цих іграх я ніколи не граю. Я грав Crysis один раз, але ніколи не вліз у нього, я знайшов його повторюються весь шлях до кінця. Але Thats мене. Я думаю, що буде модернізувати до 9800 GX2 в найближчі місяці, але я просто викрутив мені руки мами за 1600 фунтів, який я тільки що провів на новій Alienware m15x. Характеристики в SIG: P
__________________ Ноутбук Alienware Area-51 m15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz RAM Ох, і Iphone |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мережева карта не визнають мережа / Інтернет | jeffpoulsen | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 17 червня 2009 13:33 |
| KILLER NIC Карти | Macmac508 | Мережа, Модеми & VoIP | 8 | 1 квітня 2008 08:38 |
| Мережева карта | 9kelad | Мережа, Модеми & VoIP | 9 | 18 грудня 2007 13:49 |
| Eternal "Отримання мережевого адреси" на мережевої карти | Роббі | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 20 листопада 2007 10:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |