по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

KILLER NIC Картички

Reply

Нишка Инструменти
Old 4-ти Януари 2008, 14:14
Член Група

Има ли кой да използва един от тях? Винаги съм видите обявата, свързани с тях на тази страница, но никога не чух много за тях.

Да те прави голяма разлика с МИГ в игрални др
Да те се нуждаят от специални очила, освен безплатен PCI място?
Old 4 януари 2008, 14:45
Номер на групата

Не, те са безполезни - няма причина, че "KILLERNIC" е сатира meme около PC геймърите. Има тона прегледи показват, че най-много ви се спад на една до две пинг.

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 4-ти Януари 2008, 15:43
Номер на групата

Радвам се, че попита преди планира покупка Мак.

Carbon е абсолютно петно на. Не губя пари.

Infact Аз съм уверен, които ще получите най-безполезна награда: Това или Physx картата.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 4-ти Януари 2008, 15:58
Член Група

Аз не бе сериозно планира той да бъде честен просто любопитни. Мислех, че тя вероятно е доста Hype за нищо.

Всеки човек се опитва да изгражда идеята на отделни звена за обработка на различни работни места (PPUs NPUs). Терес не fooling момчета за TCF с техните маркетингови трикове
Old 1 април 2008, 06:14
Номер на групата

Четох доста за няколко ревюта на тази карта. Екипът проведе по време на игра с помощта на тестове NIC и без него. При влизане в гъсто населени райони на игри като WoW и LOTR имаше видима разлика в производителността. Когато използвате NIC FPS е последователна и на разумна LVL, без карта на играча с опит FPS между 10 и 20. Картата също така се гордее, че е в състояние да извършва други операции като свалянето / стрийминг и т.н., без да влияят върху някоя игра изпълнение. Пак те изпитват това с и без карта и при изтеглянето на 5 минути от филма BitTorrent има намеса, когато не се използва картата. Според прегледите и изпитанията, които съм виждал онлайн, тази карта е на стойност то за тези, които игра доста.
Old 1 април 2008, 08:10
Номер на групата

връзката ви ревюта.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 1 април 2008, 08:20
Номер на групата

Това преглед информация тестовете направиха. Това преглед е малко по-задълбочено. Вторият преглед държави, които бяха на картата е ефективен при по-нисък клас машина, има малка разлика в забелязах високо края игрални машини. Най-напредналите NIC досега, е добра идея, че без съмнение ще бъде подобрено през следващите години.
Old 1 април 2008, 08:35
Номер на групата

CustomPC не знае това, което говорите - например, те твърдят, че без NIC "не беше очевидно бавно надолу като битови Torrent данни намесила с нашата игра пакети" - така или иначе това е проблем на честотната лента, а не някаква произволно пакети намеса.

Интегрирана мрежа е добре. Мрежите не взема много CPU мощност на всички, дори и ако той е с по-голяма мощност и GPU разтоварването на физиката и т.н. данни на GPU отделна карта. $ 180 може да ти купи друга 9600GT - това ще подобри позицията си курс, много повече от едно глупаво мрежови карти би.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 1 април 2008, 08:38
Номер на групата

Ей, само изпращането какво чух няма нужда да отида толкова отбранителен над него!

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc