![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Има ли кой да използва един от тях? Винаги съм видите обявата, свързани с тях на тази страница, но никога не чух много за тях. Да те прави голяма разлика с МИГ в игрални др Да те се нуждаят от специални очила, освен безплатен PCI място? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, те са безполезни - няма причина, че "KILLERNIC" е сатира meme около PC геймърите. Има тона прегледи показват, че най-много ви се спад на една до две пинг.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Радвам се, че попита преди планира покупка Мак. Carbon е абсолютно петно на. Не губя пари. Infact Аз съм уверен, които ще получите най-безполезна награда: Това или Physx картата.
|
| |||
| |||
| Аз не бе сериозно планира той да бъде честен просто любопитни. Мислех, че тя вероятно е доста Hype за нищо. Всеки човек се опитва да изгражда идеята на отделни звена за обработка на различни работни места (PPUs NPUs). Терес не fooling момчета за TCF с техните маркетингови трикове |
|
| |||
| |||
| Четох доста за няколко ревюта на тази карта. Екипът проведе по време на игра с помощта на тестове NIC и без него. При влизане в гъсто населени райони на игри като WoW и LOTR имаше видима разлика в производителността. Когато използвате NIC FPS е последователна и на разумна LVL, без карта на играча с опит FPS между 10 и 20. Картата също така се гордее, че е в състояние да извършва други операции като свалянето / стрийминг и т.н., без да влияят върху някоя игра изпълнение. Пак те изпитват това с и без карта и при изтеглянето на 5 минути от филма BitTorrent има намеса, когато не се използва картата. Според прегледите и изпитанията, които съм виждал онлайн, тази карта е на стойност то за тези, които игра доста.
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| |||
| |||
| връзката ви ревюта.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Това преглед информация тестовете направиха. Това преглед е малко по-задълбочено. Вторият преглед държави, които бяха на картата е ефективен при по-нисък клас машина, има малка разлика в забелязах високо края игрални машини. Най-напредналите NIC досега, е добра идея, че без съмнение ще бъде подобрено през следващите години.
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| |||
| |||
| CustomPC не знае това, което говорите - например, те твърдят, че без NIC "не беше очевидно бавно надолу като битови Torrent данни намесила с нашата игра пакети" - така или иначе това е проблем на честотната лента, а не някаква произволно пакети намеса. Интегрирана мрежа е добре. Мрежите не взема много CPU мощност на всички, дори и ако той е с по-голяма мощност и GPU разтоварването на физиката и т.н. данни на GPU отделна карта. $ 180 може да ти купи друга 9600GT - това ще подобри позицията си курс, много повече от едно глупаво мрежови карти би.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Ей, само изпращането какво чух няма нужда да отида толкова отбранителен над него!